%0.37 Oranında Faiz Kararları Açıklandı Vatandaş Soluğu Bankada Aldı
  • Finans 365
  • Kredi
  • %0.37 Oranında Faiz Kararları Açıklandı Vatandaş Soluğu Bankada Aldı

%0.37 Oranında Faiz Kararları Açıklandı Vatandaş Soluğu Bankada Aldı

Kamu bankaları pandemi süresince en çok çalışan kurumlardan oldu. Düşük faiz oranlarıyla milyonlarca vatandaş kredi çekerek ihtiyaçlarını giderdi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:45
%0.37 Oranında Faiz Kararları Açıklandı Vatandaş Soluğu Bankada Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni kredi kampanyasını paylaşan Halk Bank indirimli faiz oranı noktasında rekor kırdı. %0.37 oranında faiz işletecek olan banka 6 ay geri ödeme de istemiyor.Vatandaşlar bu koşulda 25 bin TL’ye kadar kredi alabilecek. KOBİ’li ve esnaf vatandaşların da yararlanacağı kredi kampanyası için detaylı açıklamalarda bulunuldu. Başvurular gerek şubeden gerek online olarak sistemden yapılabilecek. Sosyal mesafe kurallarına tam anlamıyla riayet edilmesi için online başvuruda bulunulması bankanın tavsiyesi. Online olarak başvuruda bulunacak olan vatandaşların internetteki formu doldurup başvur seçeneğine tıklaması yeterli olacak. Pandemiden dolayı zor günler geçiren vatandaşların kredi başvuruları anında yanıtlanacak. Bu sayede kredilerine hemen kavuşacak olan vatandaşlar daha fazla mağduriyet yaşamayacak.

Faiz Oranı Kampanya Boyunca devam Edecek

Esnaflar başvuru yaparken esnaf olduklarını kanıtlamak zorundalar. Bundan dolayı esnaf olduklarına dair bir belge veya vergi levhasının örnek bir nüshasıyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. %0.37 oranındaki faiz oranı kredi kampanyası boyunca geçerli olacak. Ancak başvurularda acele edilmesi gerekiyor. Çünkü bu kampanya için açılan başvuru süresinin tekrar uzatılması gibi bir seçenek bulunmuyor. SMS ile başvuru diğer kredi kampanyalarında uygulansa da bu kampanyada tercih edilmedi. Ayrıca ALO Kredi Destek Hattından da kredi başvurusu oluşturmak mümkün olmayacak. ALO Kredi destek Hattından kredi kampanyasına ilişkin bilgiler öğrenebilir ve danışmanlık alabilirsiniz. Kredi başvurusu olumlu olan vatandaşların hesaplarına kredileri yatırılacak. Eğer vatandaşın hesabı yoksa elden teslim olacak şekilde ödeme yapılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP