%0.55 Faiz Oranını Duyan Form Doldurdu Bankadan Anında Ödeme Geldi
  • Finans 365
  • Kredi
  • %0.55 Faiz Oranını Duyan Form Doldurdu Bankadan Anında Ödeme Geldi

%0.55 Faiz Oranını Duyan Form Doldurdu Bankadan Anında Ödeme Geldi

Merkez Bankasının çağrısıyla faiz oranlarını güncelleyen bankalar yeni döneme hızlı giriş yaptı. Bu yenilik en çok vatandaşa yaradı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:40
%0.55 Faiz Oranını Duyan Form Doldurdu Bankadan Anında Ödeme Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halk Bankası faiz oranlarını en hızlı güncelleyen bankalardan biri oldu. Pandemi döneminden bu yana paylaştığı kredi kampanyaları ile bilinen banka milyonlarca vatandaşın derdine de bu şekilde derman olmuştu. Yeni dönemde de vatandaşı yalnız bırakmayan banka vatandaşı sevindiren bir kredi kampanyasıyla karşınızda. %0.55 faiz oranının duyurusuyla beraber inanılmaz talep gören banka yağmur gibi başvuru almaya devam ediyor. Genel itibariyle her şeyin fiyatı artmışken faiz oranlarında indirime gidilmesi vatandaşın yüzünü güldürdü. 30 bin TL’ye kadar kredi verecek olan banka ödeme seçeneklerinin rahatlığıyla da dikkat çekiyor. Dileyen dilediği şekilde ödeme planı oluşturacak ve bankadan bunun için danışmanlık alabilecek.

5 Yıl Boyunca Rahat Rahat Borç Ödeyin

Kredilerin geri ödeme sistemi genellik can sıkıcı oluyor. Krediyi alan vatandaş ihtiyaçlarını gidermeden kredi borcu ödemeye başlıyor. Haliyle alınan kredinin bir anlamı olmuyor. Bu durumu tespit eden Halk bankası vatandaştan 6 ay geri ödeme talep etmemeye karar verdi. 6 ay geri ödeme olmayacak vatandaş kredisini rahat rahat kullanacak. 6 ayın sonunda ödeme planına geçilecek. 60 aya varan vade imkanı oluşturan banka Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi başlığında bu hizmeti sağlayacak. %0.55 faiz oranından yararlanmak için çekilen krediyi bankanın anlaşmalı olacağı firmalarda harcamanız gerekli. Mobilya, küçük ev aletleri vs. gibi ihtiyaçlar için anlaşmalı firmalara gidebilirsiniz. Böyle bir uygulama size göre değilse %0.88 oranında faiz uygulamasıyla kredi borcunuz tekrar revize edilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP