DOLAR

32,4080

0.18%
EURO

35,4016

0.19%
ALTIN(gr)

2.325,59

0,29%
BİST 100

%
%0.99 Faiz Oranı Herkesi Sevindirdi O Banka yapılmaz Denileni Yaptı
  • Finans 365
  • Finans
  • %0.99 Faiz Oranı Herkesi Sevindirdi O Banka yapılmaz Denileni Yaptı

%0.99 Faiz Oranı Herkesi Sevindirdi O Banka yapılmaz Denileni Yaptı

Ziraat Bankası faiz skalasını gayet genişletti. Vatandaş ihtiyacı olan kredi oranıyla işlem yapabilecek. Seçenek vatandaşa bırakıldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:11
%0.99 Faiz Oranı Herkesi Sevindirdi O Banka yapılmaz Denileni Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taksitlendirme seçeneğinde de revizyona giden banka 36 aya varan taksitlendirme imkanı sunuyor. Çeşitli kredi paketleriyle gündeme bomba gibi düşen banka ihtiyaç kredisinden, konut kredisine kadar birçok alanda vatandaşın yanında durmaya devam ediyor. %0.99 ile %1.29 oranında faiz seçenekleri sunan banka ödeme planında da bunu işletmiş olacak. Sosyal Hayatı Destek katkı Paylı Kredi Paketi kapsamında verilecek olan kredinin limiti de herkesi şaşırttı. 3 bin TL ile 30 bin TL arasında kredi verilmesi planlanıyor. Bazı kredi paketleri için düşünülen süreli geri ödemesiz olma durumu her pakette olmayacak. Vatandaşa ödeme seçeneklerini sunacak olan banka geri ödemesiz seçeneklerinin de duyurusunu yaptı.

İlerleyen Dönemlerde SMS İle Başvuru Mümkün Olacak

Verilmesi planlanan kredi için farklı seçenekler de oluşturuldu. Buna göre bankanın bazı firmalarla anlaşma yapması bekleniyor. Alınacak olan kredi anlaşmalı firmalar için harcanacaksa faiz oranı ona göre ayarlanacak. Özellikle pencere sistemleri, çeyiz ve bisiklet gibi ihtiyaçlar için anlaşma yapılması bekleniyor. Bu kategoriler için faiz oranları düşürüleceği gibi vade imkanları da esnetilecek. Normal şartlarda 36 ay olan maksimum vade imkanı bu kategoriler için 60 ay vade imkanı sağlanacak. Kredi almak isteyen vatandaşlar banka şubelerine giderek başvuru oluşturabilir. Ayrıca online olarak da başvuru yapmak mümkün olacak. İlerleyen dönemler için SMS ile başvuru yapmak da mümkün olacak. TC kimlik numarasıyla başvuru yama imkanı sunacak olan banka anında başvuru işlemini sonuçlandıracak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP