0 Faizli Borç Kapatma Kredisi Artık O Bankadan Alınabiliyor! Rekor Başvuru!!
  • Finans 365
  • Kredi
  • 0 Faizli Borç Kapatma Kredisi Artık O Bankadan Alınabiliyor! Rekor Başvuru!!

0 Faizli Borç Kapatma Kredisi Artık O Bankadan Alınabiliyor! Rekor Başvuru!!

Ülkemiz de birçok insanın kredi borcu bulunmaktadır. Özellikle asgari ücretli çalışan işçilerin ödeyemedikleri borçları sebebi ile yasal takipler başlatılmaktadır. Geciken tüm borçlar her geçen gün katlanarak büyüyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:02
0 Faizli Borç Kapatma Kredisi Artık O Bankadan Alınabiliyor! Rekor Başvuru!!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu nedenle Garanti Bankasının başlatmış olduğu borç kapatma kredi sayesin de vatandaş borçlarını bu bankaya aktararak güçlük çeken insanlar bu kredi sayesin de daha çabuk düzlüğe ulaşacaklar. Bu sayede milyonların daha rahat nefes almasına olanak sunulacak.

Sıfır faizli borç kapatma kredisi veren bankalar bu sene daha az hizmet vermeye başlamış olsa bile garanti bankası bu destekten vazgeçmiyor. Vatandaşların borçlarının yalnız tekbir banka üzerinde buluşturulması uygun olanaklarda borç ödenmesi üzerine başlatılmış olan bu seviyeli kredi yardımı ile milyonlar daha rahat nefes alacak. Garanti Bankası bundan sonra herkese sıfır faiz ile borç kapatma kredileri verecek.

Garanti Bankası Borç Kapatma Kredisi

Borçların hepsini tek bir çatı altına toplayarak 60 ay vade ile kredi vadelerini uzatmak için Garanti şubelerine gelinebilir ya da Garanti anında kredi hattını arayabilirsiniz. Farklı bankalardan tahsis edilen veya birden fazla ihtiyaç kredinizi cebinize en uygun şekil de hiçbir şekil de dosya masrafı ödemeden geçiş yaptırabilirsiniz. Bor. Transferi kapsamında vade sürelerini uzatabilir ya da aylık ödenecek taksit tutarlarını düşürebilirsiniz. Kampanya kapsamında 3-60 ay arasında vadelendirme yapılmaktadır. Vade süreleri faiz oranları kredi kullanım miktarına göre değişkenlik göstermektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP