DOLAR

32,3131

0.19%
EURO

35,0821

-0.16%
ALTIN(gr)

2.277,91

0,03%
BİST 100

%
1 Yıl Geri Ödemesiz 75 Bin TL Kredi Alınabiliyor Kimlik Bilgisi Yeterli
  • Finans 365
  • Finans
  • 1 Yıl Geri Ödemesiz 75 Bin TL Kredi Alınabiliyor Kimlik Bilgisi Yeterli

1 Yıl Geri Ödemesiz 75 Bin TL Kredi Alınabiliyor Kimlik Bilgisi Yeterli

Geri ödemesiz krediler bu dönemde inanılmaz revaçta. Ekonomik olarak sıkıntılı olan vatandaşlar bankaların geri ödemesiz kredi kampanyalarını takip ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:11
1 Yıl Geri Ödemesiz 75 Bin TL Kredi Alınabiliyor Kimlik Bilgisi Yeterli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu kredi kampanyalarını yapan bankalardan biri de Halk Bankası olacak. 1 yıl geri ödeme olmadan ve esnek vade imkanları ile kredi verecek olan banka, başvuruları duyurmak için geri sayım yapıyor. Kredi faiz oranlarından vade seçeneklerine kadar her şeyin üzerinde çalışan banka vatandaş lehine kredi paketi çıkarmaktan dolayı çok da mutlu. 1 yıl geri ödeme alınmayacak ve bu buna ek olarak 36 aya varan vade seçenekleri vatandaşa sunulacak. Aile bütçesini sıkıntıya sokmayacak olan bu uygulamadan herkes karlı çıkmış olacak. Üst limit 75 bin TL dense de alt limit 30 bin TL’ye kadar düşmektedir. Dileyen vatandaşlar her alternatifi değerlendirebilecek.

Öğrenciler de Kredi Alabilecek

Kredi alabilmek için hukuki yaş sınırlaması kullanılsa da mesleksel bir sınırlama konmadı. Bu sebepten öğrenci, çalışan, çalışmayan herkes bu krediden faydalanabilecek. Genç girişimcilerin de kredi kampanyasından faydalanmasını isteyen banka girişimciler için daha farklı kredi kampanyaları hazırladıklarını belirtti. Teminat ya da kefil şartının getirilmediği kampanyadan çalışmayanlar bile yararlanabilecek. Teminatını gösterebilen öğrenciler de rahatlıkla kredi çekebilecek. Girişimciler faydalanacaksa ya uzun zamandır işletme sahibi olması gerekiyor ya da işletmesini yeni yeni kurması bekleniyor. Halk Bank’tan kredi alan vatandaşlar için ekstra fırsatlar da oluşturuldu. İlk olarak 6 ay boyunca kredi ödemesine devam eden vatandaşlardan hesap işletim ücreti alınmayacak. Ayrıca EFT ya da havale işlemlerinde kesilen ücret yarıya düşürülecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP