1000 TL Olan Pandemi Desteğinizi Hızlı Almak İçin Bakanlığa Dilekçe Yazın!

1000 TL Olan Pandemi Desteğinizi Hızlı Almak İçin Bakanlığa Dilekçe Yazın!

Bin TL pandemi destek yardım paketinden herkes faydalanabiliyor. Bin TL yardım parasını hala almak isteyen 3. Faz ve 4. Faz son durum haberlerini sizler için araştırdık. Bin TL sosyal desteğinden faydalanmak için bakanlığa dilekçe yazabilirsiniz. Hemen bin TL ödeme hesabınıza geçsin. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:52
1000 TL Olan Pandemi Desteğinizi Hızlı Almak İçin Bakanlığa Dilekçe Yazın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

4. Faz Pandemi Sosyal Destek Başvuruları Başladı mı?

Birçok haber siteleri ve sosyal medya platformun da paylaşılan haberler de vatandaşı yanıltıyorlar. Haberimiz de yanıltıcı haberler yönün de araştırmaların çoğaldığı şu dönemler de sizlere gerçek bilgileri derliyoruz. İşte 4. Faz detayları hakkında bilmeniz gerekenler.

4. Faz Pandemi Sosyal Desteklerine İlişkin Haberler Asılsız!

Konuyla alakalı henüz herhangi bakanlıktan haber gelmemesine rağmen yapılan bu yanıltıcı paylaşımların aslı daha bulunamadı. 3. Faz ödemeleri henüz bitmemiş durumdayken, 4. Faz ile ilgili henüz bir bilgi bulunmamaktadır.

3.Faz da Başvurular Devam Ediyor

3. faz destekleri nisan ayından bu yana devam ediyor. Başvuruyu bazı özelliklere sahip olanlar dışında ki herkes yapabiliyor. Bunlar şu şekilde

Kamu işçileri ve memurlar, aylık düzenli maaş alan emekliler, İŞKUR kısa çalışma ödeneğinden yararlananlar, İŞKUR işsizlik maaşı alan kişiler.

1000 TL Sosyal Yardımdan Yararlanmak İçin Bakanlığa Dilekçe Yazın

3. Faz sosyal destek kapsamında e devlete başvuru yapmak gerekiyor. Belirtilen istisnalar haricinde ki özelliklere sahipseniz 3. Faz pandemi sosyal destek yardımları için hemen başvuruda bulunabilirsiniz. Bu sürecin hızlanmasını istiyorsanız bulunduğunuz il yada ilçenin aile, çalışma ve sosyal hizmet bakanlığına bağlı müdürlüklere dilekçe vermeniz gerekmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP