18 Yaşından Büyük Herkes Ödeme Alabilecek Bankalar Bu Duruma Açıklık Getirdi
  • Finans 365
  • Kredi
  • 18 Yaşından Büyük Herkes Ödeme Alabilecek Bankalar Bu Duruma Açıklık Getirdi

18 Yaşından Büyük Herkes Ödeme Alabilecek Bankalar Bu Duruma Açıklık Getirdi

Bankalar genellikle belli bir teminat almadan kişilere kredi vermiyor. Gençler ise teminat noktasında takılabiliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:57
18 Yaşından Büyük Herkes Ödeme Alabilecek Bankalar Bu Duruma Açıklık Getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi sicil notu bankaların kredi vermesinde oldukça etken . Kredi sicil notu düşük olan vatandaşlardanistenenkefilbankalarınteminat alma isteklerinin bir sonucu. Kişiler bankalaraborçlarınıödeyeceklerine dair teminatvermediklerinde sıkıntılı durumlar ortaya çıkabiliyor. Açıklamalara göre artık 18 yaşından büyük kişilere de kredi verilebilecek. Verilecek kredi sayesinde ihtiyaç sahibi gençler rahat bir nefes alacak. Krediler iki farklı şekilde vatandaşlara ödenecek. İlk seçenek ihtiyaç sahibi olan gençlere verilecekkredi olarak kayıtlara geçerken diğer seçenek ise iş sahibi olan gençler yönelik olacak. Kredi faiz oranları da buna göre şekillenecek. İhtiyaç sahibi kişilere faizsiz verilecek olan kredi iş sahibi olan gençler için %0.69 olarak belirlendi.

1 Hafta Sonra Kredi Verilecek

Edinilen bilgiye göre kamu bankalarıaracılığıylaverilecek bu kredi için devlet uzun zamandır mesai harcıyor. Yaşanan tüm gelişmeler ışığında bankalar bahsi geçem kişilere kredi vermeye karar verdi. Kredilerin vade seçenekli ise 48 aya kadar uzatıldı. Bu kampanyadan diğer vatandaşların da faydalanması için seçenekleri oluşturuldu. Oluşturulan seçeneklerinbaşında kredi faiz oranlarıgelirken bir diğer nokta ise vade seçenekleri oldu. Bunun da açıklamasını ilerleyen günlerdeyapacak olan bankalar en kısa zamanda başvuruyu açmayı istiyor. Başvurularkişilerin isteğine göre şekillendirildi. Buna göre dileyen vatandaşlar bankalardan birebir danışmanlık alıp birebir kredi başvurusunda bulunabilecek. Dileyen vatandaşlar ise online şekilde kredi başvuru oluşturabilecek. Başvurunun hemen ardından kişilere kredi verilmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP