DOLAR

32,5195

-0.09%
EURO

34,7929

-0.22%
ALTIN(gr)

2.419,46

-0,42%
BİST 100

%
20 Dakikada Milyarlarca Liralık Kredinin Sahibi Olabilirsiniz
  • Finans 365
  • Finans
  • 20 Dakikada Milyarlarca Liralık Kredinin Sahibi Olabilirsiniz

20 Dakikada Milyarlarca Liralık Kredinin Sahibi Olabilirsiniz

Devlet destekli kredilerin ardı arkası kesilmiyor. Yapılan çalışmaya göre vatandaşın bu dönemde krediye ihtiyacı var. Pandeminin gelmesiyle beraber milyonlarca vatandaş işsiz kaldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:26
20 Dakikada Milyarlarca Liralık Kredinin Sahibi Olabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşsiz kalan vatandaşlar ise ek iş arama yoluna girse de pandemi dolaysıyla birçok iş kolu mevcut elemanlarını işten çıkardığı için bu kişilere şans verdi. Elde avuçta para da kalmayınca devletin kredileri vatandaşın can simidi oldu. Acil nakit ihtiyacının karşılanması için gece gündüz çalışan devlet vatandaşlar için yeni kredi kampanyasının fişeğini çaktı. 10 bin TL kredi verecek olan devlet bu krediyi faizsiz olarak geri isteyecek. Vatandaşların anlık durumu faizi kaldıracak gibi değil. Bunu göre devlet vatandaşa içi 36 ay vadeli 10 bin TL kredi verecek. Ödemeler ve başvurular farklı kanalla yapılacak. Vatandaşlar başvuru için saatlerce beklemeyecek. Seçenekleri bu yüzden de artıran devletin ana düşüncesi sosyal mesafeyi korumak.

Emekliler Kritik Eşikte

Başvurular E Devlet, kaymakamlık ve belediyeler tarafından a alınmış olacak. Bu krediden yaralanmak için devletten ekstra ödem alınması gerekiyor. Özellikle kısa çalışma ödenekleri vatandaşın bu krediyi almasına engel Buna ek olarak emekli vatandaşlar da bu ödemden kolaylıkla yararlanmayacak. Ancak 1500 TL’nin altında ücret alan vatandaşlar bu krediden yaralanacak. Gelirlere göre sıralama yapacak olan devlet en düşük gelirden en yüksek gelire doğru ödeme gerçekleştirecek. Ödemeler ise PTT aracılığıyla yapılacak. Sadece kimlik kartının yeterli olacağı ödemede PTT’de ayrıca hesap açılmasını gerekli kılamayacak. 18 yaşında büyük ve Türk olan her vatandaş bu kredi için başvuru yapabilir. 3 gün içinde kredinizin hesabına yatması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP