2019 En Uygun Kredi Veren Banka Hangisi?

2019 En Uygun Kredi Veren Banka Hangisi?

En uygun şartlarda kredi veren banka hangisi? Faiz oranı en düşük kredi veren banka hangisi? Hangi banka daha düşük faizle kredi veriyor? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:20
2019 En Uygun Kredi Veren Banka Hangisi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2019 yılında uygun kredi veren bankalar , uyguladıkları kampanyalar ile müşterilerine kredi vermeyi hedeflemektedir. Bu kapsamda masrafsız, düşük faizli ya da uzun vadeli ödeme imkanına sahip krediler kullanılabilmektedir. Bankaların uygun kredi kampanyaları kapsamında dönemsel olarak faizlerini aşağı çektikleri ve müşterileri için yeni ödeme planları geliştirdikleri bilinmektedir.

Cepteteb En Uygun Kredi Kampanyası

Cepteteb kredi kampanyası ile banka, müşterilerine 36 ay vade ile kredi alabilme imkanı sunmaktadır. Uygun krediler kapsamına alınan bu kredinin limiti 1.000 TL ile 20.000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Aylık faiz oranı değişken olmakla birlikte, yaklaşık %1,25 olarak belirlenmiştir. Uygun kredi kampanyasına başvurular, internet üzerinden yapılmaktadır. İnternet başvurularında sonuç alma ve talep ettiğiniz kredi tutarına ulaşma şansınız daha yüksek olacaktır. internet üzerinden, bankanın kendi resmi internet sitesinden kredi kampanyasına başvuru sağlayacağınız gibi, Cepteteb mobil uygulamasından da kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Banka müşterisi olmanız halinde, sistemin sizi tanıması ve yalnız kredi talebi değil, tüm işlemlerde kolaylık sağlaması için mobil uygulamayı tercih etmeniz önerilir. Ancak bankanın müşterisi olmamanız halinde, bankanın resmi internet sitesinden yapacağınız başvuru ile de kredi talebinizi bankaya iletebilirsiniz. Bu şekilde yapacağınız başvuruda, bankanın kredi talebinize cevabı 5 dakika içerisinde size ulaşacaktır.

Cepteteb Uygun Kredi Ödeme Planı

Cepteteb kredisi ödeme planı , 5.000 TL tutarında ortalama bir kredi için faiz oranı %1,25 olacaktır. 5.000 TL için yapılacak vadenin 24 ay olması halinde, aylık olarak ödenmesi gereken tutar 249.62 TL olacaktır. alınan 5.000 TL tutarındaki uygun kredi , toplamda 5.990 TL olarak geri ödenir.

Enpara Uygun Kredi

En uygun Enpara kredisi , 1.000 TL ile 60.000 TL arasında verilmektedir. Bu kapsamda kredi, kullanıcılara internet üzerinden sunulmaktadır. En fazla 60 aya kadar vade yapılabilen kredi, kullanıcılara masrafsız olarak verilir. Kullanıcı, komisyon ve masraf talebinde bulunulmayan kredi için sadece %1,79 oranında faiz öder. Bu faiz oranı aylara ve kullanılmak istenen kredinin miktarına göre değişiklik göstermektedir. Bankanın uygun kredi kampanyasının faizi %1,79 ile %1,95 arasında planlanmıştır.

Enpara Uygun Kredi Ödeme Planı

Enpara’dan alınan kredinin ödenmesi , ortalama olarak seçilen 20.000 TL tutarındaki kredi bazında şu şekilde planlanabilir: 20.000 TL tutar için 60 ay vade yapıldığını düşünelim. Bu durumda aylık %1,79 faiz düşünülerek, ödenmesi gereken tutarın vade sonunda 35.769.060 TL olacağı hesaplanır. Bunun haricinde aylık 596.16 TL olarak hesaplanacak tutar, erken ödeme avantajı ile daha düşük seviyeye indirilebilir.

Ziraat Bankası’ndan Uygun Kredi Avantajı

Ziraat uygun kredi , 48 aya kadar verilen bir ihtiyaç kredisi kapsamında değerlendirilir. Kredi imkanı, müşteriler için aylık %1,26 faizle sunulmaktadır. Limitleri 1.000 TL ile 20.000 TL arasında değişecek olan kredi için herhangi bir komisyon ya da masraf alınmaz. Dolayısıyla ödenmesi gereken tutar, yalnız faiz ile artan ana para olacaktır. Bankanın bu uygun kredi imkanlarından yararlanmak için banka şubelerini ziyaret edebileceğiniz gibi, bankanın mobil bankacılık hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. SMS bankacılığı ile de alınabilen kredi başvuruları sayesinde, bankanın kredi talebinize vereceği yanıtı 5 dakika içerisinde görebilirsiniz.

Ziraat Uygun Kredisi Ödeme Planı

Ziraat Bankası kredisinin örnek ödeme planı , en fazla tercih edilen tutar olan 10.000 TL için şu şekilde yapılabilir: Bu miktarın 36 ay vade ile alınması halinde, aylık %1,26 faiz ödenecektir. 36 ay vade yapılabilecek miktar, ayda 362.25 TL taksitlerle ödenir. Toplamda 13.041 TL ödenerek uygun kredi kampanyası borcu kapatılmış olunur.

Finans365 / Özel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP