DOLAR

32,3799

0.19%
EURO

35,0567

-0.13%
ALTIN(gr)

2.324,09

0,21%
BİST 100

%
23 Nisan Etkinlikleri Neler? Hangi Ünlüler Konser Verecek?

23 Nisan Etkinlikleri Neler? Hangi Ünlüler Konser Verecek?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 23 Nisan kapsamında yapılacak olan etkinliklerle ilgili web siteleri üzerinden duyuru yapıldı. İşte yapılacak etkinliklerle ilgili detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:14
23 Nisan Etkinlikleri Neler? Hangi Ünlüler Konser Verecek?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüsü sebebiyle bu yıl 23 Nisan etkinlikleri daha öncekilerden biraz daha farklı olacak. Çocukların bu bayramı buruk yaşamaması ve eğlenerek geçirmesi için birçok detay düşünülmüş. Çocuklar tarafından sevilen ünlüler kutlama ve konserlere youtube canlı yayını ile eşlik edecekler.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

Kovid-19 ile mücadelemizde en önemli önlem evimizde kalmak. Madem bu yıl 23 Nisan’ı evimizde geçireceğiz öyleyse teknolojinin tüm imkanlarından faydalanarak yine aynı coşkuyla bayramımızı kutlayabiliriz.

Bu bayram evimize kimler mi konuk olacak?

Mazhar Alanson, Burak Kut, Bengü, Özgün, Buray ve Melis Fis canlı bir konser ile, saat 21.30 bizlerle birlikte olacaklar. Önce saat tam 21.00’de İstiklal Marşımızı en gür sesimizle hep birlikte, Ardahan’dan Edirne’ye, Antalya’dan Samsun’a tek yürek olarak okumak için, büyüklerimizi elini bırakmadan pencerelerimizde ve balkonlarımızda. buluşacağız. Ardından Youtube kanalımızda canlı konserimiz başlayacak! Bu konseri ayın zamanda web sitemiz üzerinden ve Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Türkiye’nin çocukları olarak, Kovid-19 ile mücadelemizde üzerinize düşen herşeyi yaptınız. Evlerinizde kaldınız, derslerinizi online sistemler üzerinden uzaktan takip ettiniz. Arkadaşlarınızdan uzak kaldınız, sokaklarda ve okul bahçelerinde uzun zamandır oyunlarınıza ara vermek zorunda kaldınız.

Pek yakında virüsü yeneceğiz! Bunu. Hep birlikte tüm önlemlere dikkat ederek yapacağız. Şimdi 23 Nisan’ı doyasıya kutlamak hakkımız! Milli marşımızı, 83 milyon birlikte söyleyeceğiz.

Ve hemen sonrasında tekrar burada buluşacağız!

Bayramınız kutlu olsun.

Canlı Konser Verecek Olan isimler

Konseri canlı izlemek için https://www.youtube.com/türkiyeninçocukları kanalını takip edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP