DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
3 Ay Geri Ödeme Yapmadan 20 Bin TL Kredi İçin Flaş Gelişme

3 Ay Geri Ödeme Yapmadan 20 Bin TL Kredi İçin Flaş Gelişme

Akbank pandeminin başından bu yana hem esnafa hem diğer vatandaşlara kolay şekilde kredi vermek için çalışmalara devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:44
3 Ay Geri Ödeme Yapmadan 20 Bin TL Kredi İçin Flaş Gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni paylaşılan kredi kampanyası ile beraber vatandaşlar 3 ay geri ödemeden 20 bin TL’nin sahibi olabilecek. Özellikle pandemi döneminde binlerce vatandaş işsiz kalırken yine binlerce vatandaş nakit sıkıntısı yaşıyor. Bu süreçte kredi arayışına giren vatandaşlar için Akbank çok cazip alternatifler sunmaya devam ediyor. Üst limit 20 bin TL olmak üzere çok düşük faiz oranlarıyla vatandaş maddi sıkıntıdan kurtarılmaya çalışılıyor. 3 ay geri ödeme olmaması başvuran herkese uygulanacak bir nokta. Bu durumun kredi sicil notunuzla alakalı olmayacak. Her ne kadar kredi sicil notuna dikkat edilse de Akbank kredi notunu dikkate almayacak.

ALO Kredi destek Hattı Hep Açık Olacak

Başvuruların anlık şekilde yanıtlanması için çalışmalar sürüyor. Bu sayede vatandaşlar günlerce beklemek zorunda kalmayacak. Ayrıca bankaya gidip para çekmeye gerek de kalmayacak. Herkes ATM’lerden aldığı krediyi çekebilecek. Bu girişim ile sosyal mesafe kuralına da uygunluk sağlanmış olacak. Başvurular içinse birçok alternatif hazırlanmış durumda. Bunların tamamı vatandaşlarla da paylaşıldı. Buna göre vatandaşlar şubelere giderek başvuru işlemlerini yapabilir. Ancak şubeye gidebilecek durumda değilse mobil bankacılıkla işlerini halledebilirler. Mobil bankacılığa alternatif olarak internet bankacılığı da gösteriliyor. İnternet sıkıntısı yaşayan vatandaşlar için telefonla kredi işlemleri başlatma imkanı da sunuldu. ALO Kredi Destek Hattı gün boyunca müşterilerin sorularını cevaplarken aynı zamanda kredi için başvuru oluşturacak. Başvuruların onaylanmasının ardından her müşteri bu durumdan haberdar edilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP