DOLAR

32,3682

0.15%
EURO

34,9783

-0.3%
ALTIN(gr)

2.324,30

0,22%
BİST 100

%
3 Ay Geri Ödemeden 100 Bin TL Hesabınıza Yatırılacak Evrakla Uğraşmanıza Gerek Yok
  • Finans 365
  • Gündem
  • 3 Ay Geri Ödemeden 100 Bin TL Hesabınıza Yatırılacak Evrakla Uğraşmanıza Gerek Yok

3 Ay Geri Ödemeden 100 Bin TL Hesabınıza Yatırılacak Evrakla Uğraşmanıza Gerek Yok

Vatandaşlar sıkıntı günlerden geçerken bankalar da vatandaşların ilerini kolaylaştırmak için yeni formüller türetmeye devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:42
3 Ay Geri Ödemeden 100 Bin TL Hesabınıza Yatırılacak Evrakla Uğraşmanıza Gerek Yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile 100 bin TL’ye kadar kredi almak çok kolaylaştı. Vatandaşı evrak işleriyle uğraştırmak istemeyen banka mobil uygulamayı ve internet bankacığını aktif şekilde kullandırtmak istiyor. Şubeye gelmek isteyen vatandaşlar elbette şubelere uğrayabilir ve gereken bilgileri oradan öğrenebilir. Ancak pandemiyle beraber hayatımızda yer eden sosyal mesafe kuralı açısından da online işlemler kolaylıkla kullanılabilir. Yeni kredi kampanyasının en kısa zamanda vatandaşla paylaşılması bekleniyor. Duyurunun yapılmasının hemen ardından başvurular da başlayacak. 3 ay geri ödemesiz şekilde yapılacak ödeme planı vatandaşla beraber oluşturulacak. Faiz oranları konusunda da oynamaya gitmeyen banka hala düşük faiz kullanmaya devam ediyor.

Esnafa ve Gerçek Kişi Tacirlere Büyük Kolaylık

Pandemi bitene kadar vatandaş lehine kararlar almaya devam edeceğini belirten banka yeni kredi kampany6ası için 36 ay vade imkanı sunacağını da açıkladı. Edinilen bilgiye göre faiz oranı %1.51 olacak şekilde işlemler devam ettirilecek. Krediden yararlanmak isteyen vatandaşlar için aranan şartlar da açıklandı. Buna göre 100 bin TL’lik krediden yararlanmak için esnaf ya da tacir olmanız gerekiyor. Tacirlik de aranan özel şart ise gerçek kişi olmanız. Tüzel kişiler için başvuru oluşturmak mümkün olmayacak. Üst limit 100 bin TL olarak planlanırken 50 bin TL almak da mümkün. 50 bin TL alındığı taktirde 36 ay vade ile ayda 1836 TL ödeme olacak şekilde plan oluşturulacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP