3 Ay Ödeme Yapmadan 100 Bin TL Destek İş Bankasından Geliyor

3 Ay Ödeme Yapmadan 100 Bin TL Destek İş Bankasından Geliyor

Bankalar pandemi dönemiyle beraber vatandaşlara kredi desteği sunuyor. Kimisi düşük faiz imkanı sunarken kimileri ise ödemeleri ileri tarihe atarak ödeme planı oluşturuyor. İş Bankası’nda vatandaşların zorluk yaşamamaları adına çeşitli kredi kampanyaları hazırladı. Bu kampanyalardan bir tanesi de 100 bin TL kredinin ödemesinin 3 ay sonra başlatmak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:57
3 Ay Ödeme Yapmadan 100 Bin TL Destek İş Bankasından Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi Başvurularına Talep Yoğun

Kredi başvurularının arttığı bu dönemde vatandaşlar kendilerine en uygun gelen kampanyaları seçmeye çalışıyor. Faiz oranları, ödeme takvimi, vade miktarı gibi noktaları dikkate alarak seçimler gerçekleştiriliyor. İş Bankası’nın da çeşitli kampanyaları bulunmaktadır. Yapılan son kampanya birçok vatandaşı sevindirdi. 100 bin TL kredinin ödemelerini 3 ay sonraya erteleyen İş Bankası vatandaşın maddi yükünü hafifletmeyi amaçlıyor. Faiz oranı ise 1.52 olarakbelirlenirken online şekilde talep oluşturma imkanı da sunuldu.

Vatandaş isterse İş Bankasına gelerek kredi için başvurabilirken isterse internet şubesini de kullanabilir. Mobile olarak İş Cep uygulaması da kullanılabilir. Böylelikle bankada sıra bekleme derdi olmayacağı gibi anında paranızı alabilirsiniz. 36 ay vade ile ticaret kredisi başlığı altında 100 bin TL’yi alabilecekseniz. Bu krediyi alabilmek için tacir veya esnaf olmanı gerekmektedir. Başvuru yapıldıktan kısa süre sonra banka tarafından dönüş sağlanacaktır. Vadelerde eşit miktarda ödeme imkanı sunulurken faiz oranlarında esnemeye gidilmeyeceği de açıklandı. İsterseniz 100 bin TL’nin altında da kredi talep edebilirsiniz. Ancak talep edilecek maksimum kredi tutarı 100 bin TL olarak belirlendi. 3 ay sonra başlatılacak ödeme planına sadık kalınması halinde vatandaşın kredi notu olumlu etkilenecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP