DOLAR

32,5889

0.35%
EURO

34,7978

0.17%
ALTIN(gr)

2.496,94

0,51%
BİST 100

%
3 Banka Diğer Bankalara Meydan Okudu Görenlerin Ağzı Açık Kaldı

3 Banka Diğer Bankalara Meydan Okudu Görenlerin Ağzı Açık Kaldı

ING Bank, Yapı Kredi Bankası ve Vakıf Bankın öncülüğünde gerçekleşecek kredi kampanyası için şimdiden başvuru talepleri geliyor Vatandaşın yüzü bu sefer gülecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:59
3 Banka Diğer Bankalara Meydan Okudu Görenlerin Ağzı Açık Kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düşük faiz seçenekleri ve uygu taksitlendirme imkânı ile vatandaşa kredi vermeye hazırlana banka faiz oranları açısından herkesi şaşırttı. %0.49 oranında ihtiyaç kredisi verecek olan banka 36 ay vade ile işlem yapmayı planlıyor. Vatandaşın isteğine göre ödem planı oluşturacak olan banaklar diğer bankaların aksine faiz oranları ile oynamadı. Faiz oranlarını uzun zamandır takip eden vatandaşlar yaşanan bu durum üzerine şubelerin önünde kuyruk oluşturacaklar. Vatandaşların üzerine gitmeden herkesin ekonomisini toplaya yönelik hazırlanan kredi kampanyası sayesinde binlerce vatandaş evinin eksiğini tamamlayabilecek Başvuru seçenekleri 3 banka için de ortak oluşturuldu .SMS ile başvurmak da bu sefer mümkün olacak.

Bu Defa Dosya Masrafı Alınmayacak

50 bin TL’ye kadar kredi verecek olan bankaların 3 ay geri ödeme almayacak olması vatandaşı sevindiren bir diğer gelişme oldu. Buna göre her vatandaş bütçesini sarsmadan bankalara ödeme yapabilecek. Vatandaşlara bir tavsiye ilgililerden geldi. Buna göre vatandaşın hangi bankada hesabı varsa o bankadan keri alması daha uygun ve olumlu olacak. Eğer hiçbir bankada hesabı yoksa kişinin istediği bankadan kredi almak da özgür olacak. Başvuru yöntemlerden biri yüz yüze kredi başvuru olarak açıklandı. Banka şubelerine gidip hem ödeme seçeneklerini öğrenip kendi bütçesine göre ödem planı oluşturabilir hem de kreş hakkında başka detaylar öğrenebilirsiniz. Dosya masrafı almayacak olan bankalar vatandaşı bu yükten de kurtarmış oluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP