3. Faz 1000 Lira Yardımı Alamayanlara Müjdeli Haber!

3. Faz 1000 Lira Yardımı Alamayanlara Müjdeli Haber!

Bakan Berat Albayrak açıkladı! Düğmeye basıldı! Sosyal destek alamayanlar şunları yapsın dedi! 1000 lira pandemi desteği yatmayan ya da elden ulaştırılmayanlar için Bakan Berat Albayrak müjdeli haberi verdi. 3. faz 1000 lira yardımı alamayan vatandaşlarımız için yönlendirmede bulundu. İşte detaylar…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:01
3. Faz 1000 Lira Yardımı Alamayanlara Müjdeli Haber!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlarımızın pandemi sürecinde az da olsa cebini rahatlatmak için uygulamaya konulan 3. Faz yardımına ulaşamayan vatandaşlarımız için bakan son duyuruyu yaptı.4. Fazın müjdesi verildi ancak 3. Faz’a henüz ulaşamamış vatandaşlarımız için gerekli yönlendirmeler yapıldı. Covid-19 pandemisi sebebiyle işini kaybeden ya da çalışamayacak durumda olan vatandaşlarımızı rahatlatmak için uygulanan 3. Faz çalışmasının tüm vatandaşlara ulaşamaması sebebiyle çalışma başlatıldı. Bahsedeceğimiz yolları kullanarak yardıma ulaşabileceksiniz!

3.Faz Yardımı Almak İçin Ne Yapmalıyım?

Pandemi desteği PTT hesaplarına yatmayan ya da yardımı elden alamayan vatandaşlarımız öncelikle e-devlet uygulaması aracılığı ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) sosyal yardıma ulaşamadıklarına dair şikâyetlerini bildiriyorlar, böylece yardıma ulaşmaları için gereken çalışma başlatılıyor ya da hızlandırılıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı bulunan müdürlüklere de 3. Faz 1000 lira pandemi yardımınızı alamadığınıza dair dilekçe vererek süreci hızlandırmanız mümkün.

Tek yapmanız gereken pandemi sürecinde yaşadığınız zorlukları anlatmanız, sosyal destek için tüm koşulları sağladığınızı beyan etmenizdir. Özellikle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ilgili müdürlüklerine mağduriyetiniz ile ilgili düzgün bir dille ifade edilmiş dilekçenizi teslim etmeniz yardımcı olacaktır. 3. Faz 1000 lira pandemi sosyal desteğinize ulaşamadığınıza dair vermiş olduğunuz imzalı dilekçeniz ve e-devlet üzerinden yapacak olduğunuz beyanatınız en kısa sürece cevap bulacaktır. Finansal anlamda çektiğiniz sıkıntı yapılan ödeme neticesinde son bulacaktır. Başvurunuz incelemeye alınacak ve takip süreci başlatılacaktır. Tüm bu kanallar sayesinde sizler de 3. Faz pandemi sosyal desteğinize ulaşabileceksiniz!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP