30 Ağustos Zafer Haftası

30 Ağustos Zafer Haftası

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Yapılacak mı? Her yıl coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl pandemi koşullarına uygun kutlanacak mı? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:18
30 Ağustos Zafer Haftası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İletişim Bakanlığının açıklamasıyla netlik kazanan etkinlikler, sosyal kurallara uygun şekilde yapılacak.

Altun, Twitter hesabından 30 Ağustos Zafer Bayramı’na ilişkin yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“30 Ağustos Zafer Bayramımız bu sene de devletimizin şanına yaraşır şekilde kutlanacaktır. İdeolojik saiklerle ve yersiz beklentilerle kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışanların asılsız açıklamalarına itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun.”

Her yıl milletçe gururla kutlanan milli bayramlarımız bu yıl kısıtlamalar sebebiyle istenilen şekilde kutlanamadı. Normalleşme kapsamında yeniden sosyal hayatın açılmasıyla bu bayramın kutlama etkinlikleri yapılacak. Ancak kurallar çerçevesinde kısıtlı katılımcı ile törenler yapılacak.

Valilikler çelenk alanlarına protokol olarak katılacak. Başkentte Anıtkabir’de başlayacak olan kutlama merasimi TBMM’de yapılacak törenle devam edecek.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde yapılan kurtuluş mücadelesinin en önemli dönümlerinden olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile yurdumuzun önüne konulan engeller kaldırılma yönünde yükselmiştir.Milli mücadelenin kaderini değiştiren bu şanlı zafer milletimizin kararlı ve cesur duruşunun zaferidir. Bu yıl 98. yılını kutlayacağımız Zafer Bayramımız halkımız tarafından bayraklarla, coşku ve minnetle kutlanacaktır.

Başkent sokakları bayraklarla süslendi. Gün boyu yurt genelinde sürecek etkinlikler için düzenlenen konserler, fener alayları ve yürüyüşler sırasında halkın sosyal mesafeye dikkat etmesi hatırlatılıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP