30 Ay Vadeli 3 Ay Geri Ödemesiz Kredi Seçeneğine Vatandaştan Yoğun İlgi
  • Finans 365
  • Kredi
  • 30 Ay Vadeli 3 Ay Geri Ödemesiz Kredi Seçeneğine Vatandaştan Yoğun İlgi

30 Ay Vadeli 3 Ay Geri Ödemesiz Kredi Seçeneğine Vatandaştan Yoğun İlgi

Bankaların son dönemlerde çıkardığı kredi seçenekleri ile birçok vatandaş ihtiyaçlarını giderebildi. Merkez Bankasının direktifleriyle faiz oranlarınındüşmesi ve diğer ödeme kalemlerinin azaltılması ile kredi başvurularında gözle görülür artış yaşandı. TEB ilgi çeken kredi kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek kampanyalara dahil oldu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:02
30 Ay Vadeli 3 Ay Geri Ödemesiz Kredi Seçeneğine Vatandaştan Yoğun İlgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Ay Vade Seçeneği Oluşturuldu

3 bin TL’ye varan kredi seçenekleri vatandaşın bilgisine sunuldu. Kredinin kapsamı da belirlendi buna göre 3 ay ertemeli olacak olan bu kredi için 30 ay vade de öngörülüyor. Ekonomik anlamda zorluk yaşayan vatandaş için kredi tutarı ve vade seçenekleri önem kazanırken TEB’in bu hamlesi vatandaşların da ilgisini çekti. Dosya ücreti de alacak olan banka fazla ücret alınmasına oldukça karşı. Sadece 15 TL dosya ücreti alınması öngörülüyor.

Aylık taksitlendirme olarak 127 TL ödenecek ve kredi verilirken teminat aranmayacak. Bu sayede vatandaş kefil ya da teminat arama telaşına düşmeyecek. Toplam ödenecek faizin811 TL olacağı açıklandı. Vade seçeneklerinin bu kadar esnek olmasının yanı sıra faiz oranları da vatandaşın lehine olacak şekilde düzenlendi. %1.35 oranında faiz uygulanacağı belirlendi. Ana para-faiz dengesinin de oluşturulduğu bankaya gelen müşterilere detaylı bilgilendiren yapılacağının da altı çizildi. Bu şekilde vatandaş kendisine en uygun ödeme seçeneği ve kredi tutarı ile bankadan ayrılmış olacak. Başvurular banka üzerinden yapılabilecek. Ancak bankaya gidemeyecek olan kişiler için mobil uygulama ve internet bankacılığı seçenekleri de oluşturuldu. Başvuru belgelerinin neler olacağı da genel hatlarıyla açıklandı. Diğer belgelere ek olarak gelir belgesi ve bordro da istenecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP