DOLAR

32,4927

-0.16%
EURO

34,9316

0.2%
ALTIN(gr)

2.439,65

0,70%
BİST 100

%
35 Milyona Yakın Vatandaşın İçin Yüz Güldüren Müjde! İlk Adım Öyle Bir Yasa İle Atıldı Ki!
  • Finans 365
  • Finans
  • 35 Milyona Yakın Vatandaşın İçin Yüz Güldüren Müjde! İlk Adım Öyle Bir Yasa İle Atıldı Ki!

35 Milyona Yakın Vatandaşın İçin Yüz Güldüren Müjde! İlk Adım Öyle Bir Yasa İle Atıldı Ki!

35 milyon vatandaşı yakinen ilgilendiren sevinçli haberler gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar için mutluluk veren haberler, en sonunda geldi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:18
35 Milyona Yakın Vatandaşın İçin Yüz Güldüren Müjde! İlk Adım Öyle Bir Yasa İle Atıldı Ki!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları ile birlikte borç sayıları ve nüfus sayısı ile birlikte farklı konulara da yer verildi. Bu açıklamaların içeriğinde borç batağında olan vatandaşlar için yapılan açıklamalar dikkat çekti. Bu durum tam anlamıyla rahatlatma sunmasa da yüz güldürebilecek bir açıklama oldu.

Corona Virüs salgın sürecinde ekonomik yönden vatandaşlar, ciddi zorluklar ile karşı karşıya kaldı. Bu durum için bir takım önlemler alınsa da iş olanaklarındaki azalma ve sosyal mesafe kurallarından dolayı işsizlik meydana gelmesine neden oldu. Yapılan açıklamalar ise vatandaşlar için yeni bir umut ışığı doğmasına yardımcı oldu. Aşılama sürecinden dolayı risklerin azaltılması ve eskisi gibi refah düzeye ulaşmak hedef alınıyor.

35 Milyon Borçlu İçin Umut Işığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar, nüfus verileri ile birlikte borcu olan vatandaş sayıları da belirlendi. Resmi Gazetede yayınlanan bilgiler doğrultusunda 2020 sonundan bu zamana kadar kişisel kredi kullanan vatandaşların sayısı 34 milyonun üstünde olduğu tespit edildi.

Bankalar Dışında Başka Bir Yol Yok

Pandemi sürecinde yaşanan zorlu süreçte bankalar tarafından çeşitli krediler verilmeye devam ediyor. Bankalar bu sıkıntılı süreçte vatandaşlar için düşük faizli kredi desteği sağlıyor. Bu nedenle, vatandaşlar bankalardan gelecek kredi paketlerine gözlerini çeviriyor. Ticaret Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Ziraat Bankası ilk adımı attı. Ziraat Bankası vatandaşlar için ilk desteği sunan bankaların başında geliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP