DOLAR

32,5642

0.12%
EURO

34,9277

0.68%
ALTIN(gr)

2.434,82

0,10%
BİST 100

%
4500 TL Nakit Avans İçin Düğmeye Basıldı Emeklileri Yakından İlgilendiriyor
  • Finans 365
  • Finans
  • 4500 TL Nakit Avans İçin Düğmeye Basıldı Emeklileri Yakından İlgilendiriyor

4500 TL Nakit Avans İçin Düğmeye Basıldı Emeklileri Yakından İlgilendiriyor

Pandemiyle beraber emekliler de maaşları konusunda endişeli. Devlet ise yardımlar, zamlar ile emeklilere destek vermeye devam ediyor. Son çalışma ile emeklilere nakit olarak 4500 TL’ye kadar ödeme yapılabilecek. Pandemiden dolayı iş koşulları da zorlaşan emeklilerin bu ödeme ile yüzleri gülecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:42
4500 TL Nakit Avans İçin Düğmeye Basıldı Emeklileri Yakından İlgilendiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre emeklilerin talepleri doğrultusunda avans ücreti yatırılacak. Tutar olarak ise maaşın 3 katı olacak şekilde planlanıyor. Bu çalışma ile emekliler 3 aylık maaşlarını faizsiz çekebilecek. Düzenleme hayata geçirildiğinde emekliler 4500 TL’ye kadar ödeme alabilecek. Başvuru üzerine gerçekleşecek bu ödemeler hakkında detaylar henüz konuşulmuş değil. Tasarının Meclisten geçmesi içinse çalışmalar devam ediyor. Pandemiden olumsuz olarak etkilenen gruplardan biri de emekliler. Bundan dolayı devlet mümkün mertebe emeklilerin alım gücünü artıracak hamlelere gidiyor.

Avans Ücreti İle Toplu Maaş Hissi Oluşacak

Avan ücretiyle üzerinde çalışılan birçok yardım destek paketlerinin de olduğu açıklandı. Buna göre intibak yayası ve ilave ödemeler ile emeklilerin maddi gücünde artışlar yaşanacak. Düzenlemelerin tümü pandemi koşullarının dağılması ile hızlanarak çözümekavuşacak. Yapılması planlanan ödemeler emeklilerin kendi hesapları üzerinde alınabilecek. Bundan dolayı emekli kişi vekalet vermediği sürece başka birisi bu ödemeyi teslim alamayacak. Avans ücretiyle beraber 3 aylık emekli maaşının birden verilmesi gibi, bir durum oluşacak. Bu sayede emeklilerin eli daha da genişleyecek. Avans ödemelerinde emekliler konusunda kategorilendirmenin yapılmadı. Her emeklinin avans ücreti uygulamasından yararlanması bekleniyor. Ücretler hesaplara yatacağı zaman ilgililerden açıklama da gelmiş olacak. İsteyen vatandaş E Devlet üzerinden takip edebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP