DOLAR

32,3162

0.2%
EURO

35,1419

0.02%
ALTIN(gr)

2.292,48

0,67%
BİST 100

%
5 Bin TL Anında Onaylı Kredi Müjdesi

5 Bin TL Anında Onaylı Kredi Müjdesi

Pandemi süreci daha da kötüleşirken vatandaşın ihtiyaçları artıyor fakat gelirler aynı düşüşte devam ediyor. Hal böyle olunca bankalar buna bir dur demek için kredi desteği imkanı sundu. İşte tüm detaylar…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:32
5 Bin TL Anında Onaylı Kredi Müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

QNB Finansbank, Garanti Bankası ve Akbank kredi kampanyaları ile vatandaşları bu zor günlerden kurtarmak için hazırlanıyor. QNB Finansbank %1,35 faiz oranı ile kredi oranını güncelledi ve BDDK’nın aldığı karara göre vatandaşlar kredilerinin vadelerini 36 aya kadar uzatabilecek. Esnek ödeme seçenekleri ile 3 ay ertemeli kredi kampanyaları ödemelere kolaylık sağlıyor.

Garanti Bankası ise %1.74 faiz oranı ile 3 ertelemeli kredi imkanı veriyor. Kredi başvurusu onaylanan vatandaşlar 90 gün erteleme fırsatı ve 36 aya kadar vade imkanından yararlanabilecek.

Akbank ile ise krediniz anında cebinizde olabilecek. Mobil bankacılık imkanı ile çok kısa sürede krediye sahip olmayı amaçlıyor, üstelik Akbank’ta 36 aya kadar vade fırsatı sunuyor. Ancak kredi alabilmeniz için kredi notunuzun 1200 ve üzeri olması gerekiyor, başvuru esnasında banka sizden maaş bildiren bir belge de isteyebilir. Eğer istenilen şartları yerine getirirseniz kredi sahibi olabilirsiniz.

Peki Krediyi Nasıl Kullanabilirsiniz?

Peki başvurduğunuz kredi onaylandıktan sonra nasıl kullanacaksınız? Kredileri en hızlı internet bankacılığında kullanabilirsiniz. Eğer mobil bankacılığınız yoksa SMS ile de kullanım sağlanılabilir. Bankalar vatandaşların nasıl daha rahat edebileceğini hesaplamış ve ona göre esnek çözümler üretmiştir. İsterseniz banka şubelerini ziyaret edebilir veya başvurunuzu orada yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP