DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
50 Bin TL Almak İçin Ortaya konan Şart Herkesin Dudağını Uçuklattı
  • Finans 365
  • Finans
  • 50 Bin TL Almak İçin Ortaya konan Şart Herkesin Dudağını Uçuklattı

50 Bin TL Almak İçin Ortaya konan Şart Herkesin Dudağını Uçuklattı

Çocuklu aileler pandemi sürecini oldukça hassas geçiriyor. Bu hassasiyet hem duygusal yönden hem maddi yönden olunca yaşana zorluk daha da artıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
50 Bin TL Almak İçin Ortaya konan Şart Herkesin Dudağını Uçuklattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandeminin maddi olarak vatandaşlara sıkıntı yaşattığı bir gerçek. Yaşanan bu sıkıntı temel ihtiyaçları karşılanması olsun, fatura ödemeleri olsun her yerden kendisini belli ediyor. Ancak yaşanan sıkıntı evde çocuk olunca daha da katlanıyor. Çocukların ihtiyaçları yetişkinler gibi olmadığından onların eğitim masrafları ve diğer masraflar anneleri, babaları oldukça incitiyor. Devlet bu durumu ortadan kaldırma adın vatandaşlara kredi vermeye karar verdi. Yapılan açıklamaya göre evinde 18 yaşından küçük çocuğu ya da çocukları olan aileler kredi için başvuruda bulunabilir. Hane içinde bir tane bile 18 yaşından küçük çocuğun olması yeterli.

İşlemler Online İlerleyecek

Faizsiz verilecek kredi için 36 aya varan taksitlendirme seçeneği öngörülüyor. Normal krediden biraz farklı olan bu kredi için hanede 18 yaşından küçük bir çocuk olması ve kişilerin maddi açıdan sıkıntı yaşaması gerekiyor. Vade seçeneklerine göre faiz oranları bu kredide değişmeyecek bundan dolayı ödeme planını yapan vatandaşın tedirgin olmasına lüzum yok. Başvurular E Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Online olarak yapılacak işlemler için vatandaşın E Devletteki ilgili sayfaları takip etmesi önemli olacak. Başvuruların en kısa zamanda başlaması bekleniyor. Başvurular için çocuğun kimlik bilgiler öğrenci ise öğrenci belgesi istenecek. Başvuruyu yapacak kişinin de bilgileri, kimlik bilgileri, gelir belgesi istenen evraklardan olacak. Kredi başvurularının 1 ay içinde sonuçlanması beklenirken ödemeler PTT aracılığıyla yapılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP