6 Bankadan Yüzde 0.98 Faiz Oranıyla Konut Kredisi Kampanyası
  • Finans 365
  • Kredi
  • 6 Bankadan Yüzde 0.98 Faiz Oranıyla Konut Kredisi Kampanyası

6 Bankadan Yüzde 0.98 Faiz Oranıyla Konut Kredisi Kampanyası

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik başlatılan kampanyalar kapsamında 6 farklı banka konut kredisi faiz oranlarını anlaşmalı projeler için yüzde 0.98'e düşürdü.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
6 Bankadan Yüzde 0.98 Faiz Oranıyla Konut Kredisi Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konut almak isteyen vatandaşlar uzun süredir konut kredilerinde faiz oranlarının düşmesini bekliyorlar. Kredi oranlarında son dönemlerde bir nebze de olsa indirimler olmuş ancak vatandaşlar oranların hala çok yüksek olmasında şikayet etmişlerdi.

Bu kapsamda bankalar anlaşmalı konut projeleri kapsamında kredi faiz oranında 0.98 kampanyasına katılmışlardı.

BANKALARDAN KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

Ziraat Bankası tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde başlatılan konut kredisi kampanyasına daha sonra Vakıfbank ve Halkbank’ta dahil olmuştu. İş Bankası da yapmış olduğu bir açıklama ile bu kampanyaya benzer bir kampanya başlattığını duyurmuştu.

Bu bankaların ardından Vakıf Katılım Bankası ile Ziraat Katılım Bankası da anlaşmalı projeler için 0.98 faiz oranıyla konut kredisi sağlayacaklarını açıkladılar.

Ziraat Katılım Bankası Tarafından Yapılan Açıklama

”Kampanya kapsamında halihazırda Ziraat Katılım’ın aktif olarak kredili olarak çalıştığı firmalarından konut satın alacak müşterilere aylık yüzde 0,98 kar oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin TL’ye kadar konut finansmanı kullanma imkanı sunulacak.

Banka tarafından yapılan çalışma neticesinde konut finansman oranı aylık 1,78 olarak belirlendi. Kampanyaya dahil olacak konut üreticileri, finansman maliyetinin bir kısmını üstlenmeleri neticesinde, müşterilere finansman oranı aylık yüzde 0,98 olarak yansıtılacak.

Ziraat Katılım, köklü kurumsal kültürün yansıması olan değerleri ve etik ilkeleri doğrultusunda, reel ekonomiye katkıyı artırmak ve bireylere uygun koşullarda finansman sağlamak için özveriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Katılım bankacılığını yaygınlaştırma misyonuna sıkıca bağlı kalarak projelere kararlılıkla devam eden Ziraat Katılım, nihai hedefleri olan Türkiye ekonomisine artan oranda değer üretmeye ve sürdürülebilir kalkınmayı desteklemeye devam edecek.”

Konut Kredisi Gelişmelerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP