DOLAR

32,6029

0.38%
EURO

34,8331

0.27%
ALTIN(gr)

2.495,56

0,46%
BİST 100

%
7 Yıllık Ödeme Planı Vatandaşları Harekete Geçirdi

7 Yıllık Ödeme Planı Vatandaşları Harekete Geçirdi

Açıklamaya göre Halk banaksı 1 yıl geri ödemesiz kredi vermeye hazırlanıyor. Ödeme planlarını da açıklamış durumda. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:00
7 Yıllık Ödeme Planı Vatandaşları Harekete Geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halk Bankası vatandaşın seveceği kredi kampanyaları yayılamaya deva ederken bir dönem aynı kampanyalarda takılı kalmıştı. Vatandaşın bütçelerinin durumu her gün değişirken ve faizi oranlarında dalgalanmalar mevcutken bankanın bu durumu anlaşılamıyordu. Bankaların ise yayınladığı kredi kampanyası vatandaşı uzun bir süredir tatmin etmiyor çünkü pandemi dolaysıyla her vatandaşın kesesi oldukça daralmış durumda. Halk Banaksı ise üzerindeki ölü toprağını attı ve günün sonunda herkesin yararlanacağı bir kredi kampanyası ile vatandaşı rahatlattı. Yapılan açıklamaya göre 75 bin TL kredi verecek olan banka verilecek olan bu krediyi %0.81 oranında faizle işleme sunacak. Dileyen vatandaşın ödeme planları konusunda destek alabileceği banka kredi kampanyası süresince vatandaşın hepsine yetmeye çalışacak.

3 Kişi İle Kredi Cepte

Ödeme planı sabit sınır olarak 7 yıla yayılacak ve kişiler isteği şekilde ödeme yapabilecek. Bir sene ödeme almayacak olan banak bir senenin sonunda 7 yıllık ödeme planını devreye koyacak. Ödemesini vaktinde ve düzgün şekilde yapan vatandaşların ilerleyen zamanlarda bankanın diğer kredi kampanyası için kefile ya da teminata ihtiyacı olmayacak. Ancak ödemelerini düzgün yapmayan vatandaşlar için kapılar hala kapatılmış değil. Onlara da banka kefil getirme zorunluluğu getirdi. İş yerinde çalışan minimum bir maksimum 3 vatandaşı kefil olarak gösterdikten sonra vatandaş, bankadan kredi alabilecek. Başvurular onlinea, yüz yüze ya da ATM’ler aracılığıyla yapılabilecek ATM’lerden başvuru yap vatandaşın bankaya giderek ıslak imzalı belge vermesi zorunlu hale getirilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP