DOLAR

32,3829

0.19%
EURO

35,0588

-0.07%
ALTIN(gr)

2.324,37

0,23%
BİST 100

%
72 Ay Vadeyi Gören Vatandaşlar Başvuru Yağmuru Oluşturdu Kimler Başvuruda Bulunabilir?
  • Finans 365
  • Finans
  • 72 Ay Vadeyi Gören Vatandaşlar Başvuru Yağmuru Oluşturdu Kimler Başvuruda Bulunabilir?

72 Ay Vadeyi Gören Vatandaşlar Başvuru Yağmuru Oluşturdu Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Şimdi Kullan 1 Yıl Sonra Öde kampanyasıyla vatandaşı sevindiren Halk Bank kısa zamanda başvuruları almaya başlayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:33
72 Ay Vadeyi Gören Vatandaşlar Başvuru Yağmuru Oluşturdu Kimler Başvuruda Bulunabilir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halk Bank vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla kredi vermeye devam ediyor. Pandemiden dolayı nakit ihtiyacını hızlı ve kesin şekilde çözemeyen vatandaşların imdadına yetişen banka yeni kredi kampanyasıyla beraber binlerce vatandaşı içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmış olacak. Faiz oranları üzerinde çok çalışan banka her bütçeye hitap eden kredi kampanyaları oluşturmak istiyor. Kefilsiz-teminatsız kredi verecek olan Halk Bank vatandaşları kefil aramayla uğraştırmıyor. Bu sayede krediye ulaşımı kolaylaştırıyor. Kredi kampanyası özellikle esnaf ve girişimcilere uygun olacak şekilde hazırlandı. Diğer vatandaşlar için de uygun olan kredi kampanyasından en çok esnafların ve girişimcilerin faydalanması isteniyor. 5 yıla varan vade seçenekleri ile vatandaş kredi borcunu daha rahat bir şekilde ödeyebilecek.

Kredi En Çok Esnafa Yarayacak

1 yıl ödeme almayacak olan banka bir yılın sonunda taksitlendirme usulü ile ödeme talep edecek. Kefil yerine vatandaştan gelir belgesi isteyen banka bu şekilde kendini teminat altına almış olacak. Kredi sicil notu bu kampanyada çok önemli olacak. Bundan dolayı vatandaşlar bankaya kredi başvuru yapmadan önce kredi sicil notunu öğrenmelidir. Kredi sicil notu bozuk olan vatandaşlar çeşitli yöntemlerle kredi notunu yükseltebilecek. Kredi limiti en fazla 40 bin TL olacak şekilde belirlendi. Vatandaşın bu kredi ile yıllık maliyeti %17.75 olacak. 1 sene geri ödeme olmadan kredisini rahat şekilde kullanacak olan esnaf bu sayede iş yeri için gereken malzemeleri alabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP