75 TL Taksit ile 3 Ay Geri Ödemesiz Kredi Fırsatı Vatandaşı Sevindirdi
  • Finans 365
  • Kredi
  • 75 TL Taksit ile 3 Ay Geri Ödemesiz Kredi Fırsatı Vatandaşı Sevindirdi

75 TL Taksit ile 3 Ay Geri Ödemesiz Kredi Fırsatı Vatandaşı Sevindirdi

İNG Bank yeni yıla girmeden son kredi kampanyasını vatandaş ile paylaştı. Sadece 10 TL dosya masrafı ödeyerek kredi sahibi olma imkanınız var. Esnek ödeme seçenekleri ile kredinizi geri ödeyebilirsiniz. Ayrıca korona virüsün vatandaşı ne kadar zor durumda bıraktığının da farkında olan banka 3 ay boyunca geri ödeme almayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:10
75 TL Taksit ile 3 Ay Geri Ödemesiz Kredi Fırsatı Vatandaşı Sevindirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kefile Gerek Olmadan Kredi Hemen Hesapta

İNG Bank’ın son donemde yapmış olduğu kredi kampanyaları vatandaş tarafından ilgiyle takip ediliyor. Son duyurusuyla beraber 36 ay vadeli ve düşük faiz oranlı olacak şekilde 10 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi alınabilecek. 3 ay geri ödemenin alınmayacağı kredi kampanyasında gözler başvurunun başlayacağın tarihte. Kefil şartı aramayan banka binlerce kişiye kredi vermeyi planlıyor. Acil nakit sorunu olan vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat olduğu da belirtildi.

Edinilen bilgilere göre krediye uygulanacak faiz oranı %1.44 olarak belirlendi. Yıllık masraf ise %23.27 olacak. Başvuru yapan kişilerin kredi notlarına bakılacak olsa da genel olarak herkes %100 kredilendirilmesi bekleniyor. Kredi başvurusu onaylanan herkese ayrıca hayat sigortası da yaptırılacak. Sigortanın kapsamı kredinin vadesine göre belirlenecek. Ayrıca yaş, cinsiyet gibi faktörlerde etkili olacak. Başvurular çeşitli kanallar aracılığı ile yapılacak. Buna göre şubeleregiderek ya da mobil uygulama ile kredi başvurusu yapılacak. Bunlara ek olarak Alo Kredi Destek hattı da başvurular sürecinde aktif şekilde kullanılacak. Kredi notunda problem olan vatandaşlar için kredi imkanı pek mümkün değil. Diğer vatandaşların ise başvuruları incelenerek onaylanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP