DOLAR

32,3679

0.14%
EURO

34,9716

-0.31%
ALTIN(gr)

2.324,11

0,21%
BİST 100

%
ABD Başkanı Trump Azlediliyor! Dolar Fiyatları Yön Değiştirdi
  • Finans 365
  • Gündem
  • ABD Başkanı Trump Azlediliyor! Dolar Fiyatları Yön Değiştirdi

ABD Başkanı Trump Azlediliyor! Dolar Fiyatları Yön Değiştirdi

Göreve geldiği günden bu yana her zaman ön planda olan ve skandalları bitmek bilmeyen Donald Trump için yolun sonu görünmeye başladı. Temsilciler Meslisi Trump’ın azledilmesi için çalışmalara başladı. Daha önce Trump’ın azledilmesine karşı çıkan üyeler bile bu kez kararlı. Haberin devamı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
ABD Başkanı Trump Azlediliyor! Dolar Fiyatları Yön Değiştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2016 ABD Başkanlık seçimleriyle göreve gelen Trump, o günden beri siyaset sahnesinden hiç inmedi. Hergün bir açıklaması yada davranışı olay olan Trump’için bir çok soruşturma açıldı ve hemen hepsinden aklanmasını bildi.

Ancak bu kez her seferinden yanında duran Temsilciler Meclisi Trump’ın karşısına geçti. Göreve geldiği seçimlerde Rusya’dan yardım aldığı gerekçesiyle soruşturma geçiren başkan bu kez Ukrayna ile yaptığı gizli görüşmeler için soruşturma ve azledilme tehlikesiyle karşı karşıya. ABD başkanlık seçimlerinin yeniden başlaması arefesinde bu durum Trump’ın işine yarayacak bir pr çalışması olacağını savunanların yanında bir daha aday olamayacak şekilde bir sonuç çıkabileceğini savunanlarda var.

Trump sıklıkla kullandığı sosyal medya hesabından yine temsilciler meclisini hedef alarak “AB ülkeleri ile olan ilişkillerimizi etkilemeye çalışan gelişmeler yaşatıyorlar” ifadelerini kullanarak bunun bir komplo olduğunu savundu.

Diğer yandan Trump’ın azledileceği haberleri ile güne yükselişle başlayan dolar kuru yükselişin ardında düşüşe geçmeye başladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP