DOLAR

32,5733

0.09%
EURO

35,0038

0.26%
ALTIN(gr)

2.425,56

0,12%
BİST 100

%
ABD Merkez Bankası FED Faiz Artırımı Yapacak Mı?

ABD Merkez Bankası FED Faiz Artırımı Yapacak Mı?

2020 faiz artırımı seçeneği ne durumda? Fed Başkanı Patrick Harker konuya dair açıklamalarda bulundu. Harker açıklamasında, ABD'de ekonomik şartların güçlü olduğu ortamda 2019'da en fazla bir faiz artırımı beklediğini ifade etti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
ABD Merkez Bankası FED Faiz Artırımı Yapacak Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker, ABD’de ekonomik şartların güçlü olduğu ortamda 2019’da en fazla bir faiz artırımı beklediğini söyledi.

Amerika Birleşik Devletinin Ekonomik Şartları Güçlü

Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker, “bekleme ve gör” yaklaşımını şu an için sürdürmesine yönelik risklere rağmen, ABD’de ekonomik şartların güçlü olmaya devam ettiği ortamda bu yıl “en fazla” bir faiz artırımı beklediğini söyledi.

Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker; “Güçle ekonomik büyüme ve pozitif bir görünümün bu yıl ve 2020 için bir faiz artırımı seçeneğini hala masada tuttuğunu belirtti. Fed’in 4 trilyon dolar büyüklüğündeki bilançosundaki varlık bileşiksinde yakın gelecekte herhangi bir güçlü, esaslı değişiklik yapmasını beklemediğini de vurguladı.

Londra’da düzenlenen konferansta konuşan Harker, “Ben bekle ve gör yaklaşımı içinde olmaya devam ediyorum. Benim cari görüşüme göre en fazla bu yıl bir ve 2020’de bir faiz artırımı yapıılması uygun olur ve benim duruşumu gelişmelere bağlı olarak veriler yönlendirecek” dedi.

En güncel haberlerden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP