DOLAR

32,5218

-0.09%
EURO

34,7910

-0.23%
ALTIN(gr)

2.420,84

-0,37%
BİST 100

%
Acil Nakit İhtiyacı Olanlar İçin Yeni Bir Fırsat 3 Ay Ödeme Alınmayacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • Acil Nakit İhtiyacı Olanlar İçin Yeni Bir Fırsat 3 Ay Ödeme Alınmayacak

Acil Nakit İhtiyacı Olanlar İçin Yeni Bir Fırsat 3 Ay Ödeme Alınmayacak

Akbank son dönemde duyurduğu kredi kampanyaları ile milyonlarca vatandaşı sevindiriyor. Yeni kredi kampanyası ile vatandaştan 3 ay ödeme alınmayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Acil Nakit İhtiyacı Olanlar İçin Yeni Bir Fırsat 3 Ay Ödeme Alınmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşın bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğu şeyin nakit para olduğu aşikar. Bankaların birçoğu nakit para ihtiyacına cevap vermek için gece gündüz çalışıyor. Başta Merkez Bankası olmak üzere yetkili birimlerin açıklamalarını takip eden bankalar faiz oranları başta olmak üzere tüm verileri revize edebiliyor. Vatandaşın lehine kararlar alan bankalardan biri de Akbank. Akbank açıklamalarında 20 bin TL kredi vereceğini ve 3 ay geri ödeme almayacağını belirtti. Geri ödeme almayarak vatandaşın ekonomik anlamda nefes alması amaçlanıyor. Anlık ödeme durumunun da söz konusu olacağı kredi için vatandaşın beklemesine gerek kalmayacak. Evrakların tesliminden hemen sonra ödeme gerçekleşecek.

Telefonla Kredi İşlemlerinizi Yönlendirebilirsiniz

33 ay vade imkanı sağlayacak olan bankanın başvuru seçenekleri de hayli fazla. Şubelerdeki çalışanlardan bilgi almak isteyen vatandaşlar şubeye gidebilir. Bu sayede hem bilgi alabilirler hem de başvuru işlemlerini tamamlayabilirler. Ancak aynı imkan online işlemler için de söz konusu. Sanal asistanlık sisteminin kullanışlı olması birçok müşteriyi rahatlatıyor. Krediye ilişkin aklınıza takılan tüm soruları sanal asistana sorabilirsiniz. Krediye ilişkin diğer detaylar ise mobil uygulamada ve internet bankacılığında yer alıyor. İnternete erişim sıkıntılı ise telefon ile bilgi alıp başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Akbank tarafından istenecek özel belgeler hariç olmak üzere yanınızda bulundurmanız gereken evraklar da belirlendi. Kimlik fotokopisi, gelir belgesini belgeleyen evraklar, SGK hizmet dökümü belgeleri başvuru dosyanızda bulunmalıdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP