Akbank’tan Ara Ödemeli Konut Kredisi

Akbank’tan Ara Ödemeli Konut Kredisi

Akbank, 30 Ocak 1948 tarihinde Adana’da, Çukurova’daki pamuk üretimine finans sağlamak amacı ile kurulmuş o günden bugüne dek, müşterilerinin finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile çok çeşitli fırsatlar ve kredi seçenekleri geliştirmiş, işletmelerin, kuruluşlarından zor günlerine kadar her türlü durumlarında yanında olmuş bir bankadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:54
Akbank’tan Ara Ödemeli Konut Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konut kredisi, sıfır veya ikinci el taşıt kredisi, işletme kredisi, acil nakit ihtiyaçları ile alakalı krediler ve benzeri pek çok kredi çeşidi ve bu kredi çeşitlerine getirdiği müşterilerinin durumuna uygun ödeme kolaylıkları ile Akbank, pek çok avantajlı ürün ile müşterilerini memnun etmeyi başarabilmiştir. Akbank müşterileri, düşük faiz oranları, uzun vade seçenekleri ve yüksek kredi limitleri ile ihtiyaçlarını karşılayabiliyor ve arzu ettikleri şeylere çok daha kolay bir şekilde sahip olabiliyorlar.

Akbank Ara Ödemeli Konut Kredisi’nin Detayları

Akbank, Ara Ödemeli Konut Kredisi ile müşterilerinin ev sahibi olma hayallerini gerçeğe çevirebilmeyi hedefliyor. Akbank müşterileri, Akbank Ara Ödemeli Konut Kredisi ile son derece düşük faiz oranları ve geniş vade süreleri ile hayallerindeki evi kolay bir şekilde satın alabiliyor. Akbank’ın, Ara Ödemeli Konut Kredisi’nden yararlanan müşterileri, yılın her 3’cü, 6’cı ve 12’nci ayında aylık ödemelerine ilave olarak bir ek ödeme yapabiliyor ve bu sayede çektikleri kredinin aylık taksit tutarını düşürerek kredi faiz oranlarını azaltabiliyorlar. Akbank Ara Ödemeli Konut Kredisi kapsamında, bu kredi çeşidini tercih edenler maksimum 120 aya kadar ulaşabilen vade genişliklerinden faydalanabiliyorlar. Akbank’ın Ara Ödemeli Konut Kredisi’nin başlangıç faizi oranı ise yüzde 1,05 seviyesinde belirlenmiştir ve bu oran ara ödemeler aracılığı ile daha da aşağıya çekilebilmektedir. Akbank’ın uzmanları tarafından gerçekleştirilecek olan konut ekspertiz ücretinin bedeli 750 TL, Akbank Ara Ödemeli Konut Kredisi’nin kredi tahsis ücreti ise toplam kredi miktarının yüzde 0,5’i seviyesinde olacak şekilde belirlenmiştir. Bununla beraber, Ara Ödemeli Konut Kredisi için hayat sigortası, konut sigortası ve zorunluk deprem sigortası yaptırma zorunluluğu vardır ve Akbank’ın Ara Ödemeli Konut Kredisi hizmetinin ipotek tesis bedeli ise 120 TL’dir.

Başvurmak İçin

Akbank’ın Ara Ödemeli Konut Kredisi ürününe yapılacak olan başvurular, Akbank’ın mobil şubesinden, Akbank’ın internet sitesinden yada en yakın Akbank şubesinden gerçekleştirilebilmektedir. Başvuru sırasında istenilen belgeler ise kimlik belgesi, gelir belgesi, şahsa ait fatura bir örneği ve ikametgah belgesidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP