DOLAR

32,3407

0.18%
EURO

35,2009

-0.01%
ALTIN(gr)

2.246,97

0,17%
BİST 100

%
Akbank Vatandaşı Yüzünü Güldürecek Faiz Oranları Herkesi Şok Etti

Akbank Vatandaşı Yüzünü Güldürecek Faiz Oranları Herkesi Şok Etti

Bankaların derdi uzun zamandır faiz oranlarıydı. Devle ile iş birliği içinde olan bankalar yeni kararlar almaya başladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:55
Akbank Vatandaşı Yüzünü Güldürecek Faiz Oranları Herkesi Şok Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merkez Bankasının yakın tarihte faiz oranlarını indirin çıkışıyla beraber onlarca banka faiz oranlarındainanılmazdeğişiklikler yapmıştı. Ancak yapılan değişikliklerpandemiye rağmen çok kışa sürdü. Yine onlarca banka tekrardan eski faiz oranlarına dönerek kredi kampanyalarını güncelledi. Vatandaşın çoğunluğu bu noktada mağdur olsa da kimse bir şey yapamıyordu. Vade seçenekleriyle oynayan bankalar bu taktikle de pek bir kazanç elde edemedi. Değişen tek şey vatandaşın cebinden kısa vade de bir şey çıkmaması olarak açıklandı. Ancak pandemi binlerce vatandaşı işsiz bıraktı. Bunu üzerine işsiz kalan vatandaşlarkrediye ve kredi kartlarına daha çok sarıldı. Akbank tüm bunların farkındaolarakyeni bir kredi kampanyasının startını erdi. 2 farklı faiz oranı uygulayacak olan baka vatandaşlarınyüzünügüldürmeyi başardı.

Cirolar Baştan Hesaplanacak

Her keseye uygun kredi sloganıyla yola çıkan banka vatandaşlarıntamamının bu kampanyadanyararlanmasını bekliyor. İsteyen vatandaşlar değişken faiz oranını yürürlüğe koyacak isteyenvatandaşlar ise sabit faiz oranıyla işlemlerine devam edecek. Değişken faiz Oranları en çok esnafın işine yarayacak. Cirosunu bankanınistediği ciroya yetişen esnaf bu faiz türünden rahatlıkla faydalanabilecek. Ancak diğer vatandaşlara banka yetkilileri sabit faizli kredileri önerecek. Sadece bu konuda yol gösterilmeyecek. Ödeme planı konusunda dadertli olan vatandaşlara fikir verecek olan banka vatandaşın kesesine göre bir kampanya oluşturmuş oldu. Yapılan açıklamaya göre telefon hattından ATM’ye kadar birçok seçenekler kredi başvurusu yapılabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP