DOLAR

32,5159

0.28%
EURO

34,6016

0.25%
ALTIN(gr)

2.499,12

0,66%
BİST 100

%
Akbank Vatandaşları Çocuk Gibi Sevindirdi O Detay Herkesi Coşturdu
  • Finans 365
  • Gündem
  • Akbank Vatandaşları Çocuk Gibi Sevindirdi O Detay Herkesi Coşturdu

Akbank Vatandaşları Çocuk Gibi Sevindirdi O Detay Herkesi Coşturdu

Yapılan açıklamadolayısıylapandeminin 2. Dalgası vatandaşlarıekonomik olarak olumsuz etkiledi. Akbank bu durumu kişilerin lehine çevirecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:18
Akbank Vatandaşları Çocuk Gibi Sevindirdi O Detay Herkesi Coşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandeminin belirsiz bir rüzgarını olması herkes oldukça tedirgin ediyor. Yaşana tedirgin hal ekonomikverileri de olumsuz etkiliyor. Pandeminin ilk dalgasındansonra normalleşme konuşulurken 2. Dalganı gelmesiherkesinhayallerini alt üst etti. Bundandolayı esnafların çoğu daha fazla dayanamayarak kepenk kapattı. Vatandaşlar daha fazla kredi veren bankaların araştırmasını yapmaya balladı. Hem kamu bankaları hem de özel bankalarkişilere kredi vermek için yorulma halinde. Ancak uygun faiz oranı ya da esnek vade seçeneği sunan banka sayısı gayet az. Bu bankalardan bir taneside Akbank olarak tarihe geçti. Başta esnaflar olmak üzere hereksin yararlanacağı kredi kampanyası için tek formda iki farklı bölüm oluşturuldu.

Vergi Levhası Kabul Edilecek

Buna göre esnaf olup yüksek meblağlı krediler almak isen vatandaşlar ve cüzi bir kredi almak isteyenvatandaşlar için ayrı form çıkarmayan yetkililer başvuru iletmelerini tek form ile işlem halledecekler. Bu bağlamda kimse neden başvuru evrağı az diye paniğe kapılmasın. Buna ek olarak kişiler esnaf ise vergi levhası ya da Esnaf ve Sanatkârlar Odasından alınana bir belge de yeterlik olacaktır. Başvuru yapmakisteyenvatandaşlar bu evraklara ek olarakkimlikkartınınfotokopisi ve yaşanan yerin en az 3 aylık faturasını da teminetmek zorunda. Banka olası durumlar için başka evraklar da talep edebilir. Bundandolayı devamlı teyakkuzdaolunması gerekiyor. Başvurular ATM’ler, şubelerde yüz yüze ya da online şekilde olabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP