Altın Düşeni Kırdı! Yeni Hedef 3000 Dolar Üstü!

Altın Düşeni Kırdı! Yeni Hedef 3000 Dolar Üstü!

Altın fiyatları duraksamış gibi görünse de ons altında düşen kırıldı. Dev Amerikan bankası Bank Of America'nın baş analisti altın ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu. Teknik olarak düşen grafiği kıran altında hacimle birlikte yeni hedef 3 bin ABD doları üstü. İşte son altın yorumları ve teknik analizi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:34
Altın Düşeni Kırdı! Yeni Hedef 3000 Dolar Üstü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yılların gözde yatırım araçlarından biri haline gelen altın özellikle Türk yatırımcılar tarafından ilgi ile takip ediliyor. Tasarruflarını değerlendiren Türk halkının öncelikli tercihi olan altın şu an yatay hareketler sergilese de grafik bazlı düşen hareketi kırmış görünüyor. Amerikalı ünlü analiste göre yukarı yönlü hareket yakın

ALTIN ANALİZİ VE GÜNCEL GRAFİK EŞLİĞİNDE ALTIN YORUMU

2000 Seviyesine Yakın Bölgeden Kar Satışları Devam Ediyor

Sarı metal dün 1981 direncini zorlayıp 2000 $’a yaklaşmasına rağmen gün kapanışını 1981 direncini altında gerçekleştirdi. Bugün ise hafif zayıf kalarak 1960 desteğinin aşağısına sarkıyor. Olası düşüşlerde, grafikte görülen yükselen kanalın alt bandı ana destek hattı olarak takip edilecek. Bu kanalın aşağı yönde kırılması, sarı metalde güçlü bir düzeltmeyi tetikleyebilir.

Olası tepkilerde ise tekrar 1981 direnci ve bu direnci üzerinde tutunma durumu takip edilecek.

Destekler: 1960 – 1945 – 1926

Dirençler: 1981 – 2015 – 2035

Güncel Altın Grafiği

ALTININ ONSU 3 BİN DOLARI GEÇECEK

Bank of America’nın uzman emtia analistlerinden olan Michael Widmer altın fiyatları ile ilgili çarpıcı yorum ve öngörülerde bulundu. Ünlü finans uzmanı ve analist, altın fiyatlarında sürekli olarak bir düşüş eğilimi ve hareketinin mevcut ekonomik veriler ve piyasa şartları değerlendirildiğinde olanaksız olduğunu açıkladı.

Altın fiyatları ile ilgili yaptığı tahmin ve açıklama ile yatırımcıları hayrete düşüren Widmer, “Faizleri çok uzun zamandır düşük tutmaya çalışıyorlar fakat deflasyonun olduğu bir noktada yer alıyoruz. Bu nedenle altın yine güvenli liman olmaya devam edecektir. 2021 yılında altının ons fiyatı 3 bin doları geçecektir.” dedi.

Şu ana kadar yapılmış olan en yüksek tahminlerden birine imza atan Michael Widmer hiç beklenmedik sürpriz rakamlarında görülebileceğini sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP