Altın Fiyatları Düşüşe Geçti! 24 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Fiyatları Düşüşe Geçti! 24 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Altın Fiyatları Düşüşe Geçti! 24 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Güne başlarken vatandaşın erken saatlerde gözü altın kurunda oluyor, altın kuru son zamanlarda epey hareketli, son sekiz yılın rekorunu kıran altın tekrar rekora mı koşuyor? Güncel Altın Fiyatları Ne Durumda? Altına Yatırım yapmalı mı? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:37
Altın Fiyatları Düşüşe Geçti! 24 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftanın sonlarına doğru yaklaşırken altın kurunun ne durumda olduğu merak konusu oldu, yeni tip Koronavirüs nedeniyle sürekli hararetli olarak altın fiyatları değişiklik gösteriyor, özellikle dünya üzerinde yaşanan gelişmeler kuru epey etkiliyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında rekor üzerine rekora koşan altının bugün ki güncel altın kuru merak ediliyor. Günümüzde en çok tercih edilen hediyelerden birisi olan altına yatırım yapmalı mı merak konusu oldu analistler bu konu hakkında birçok yorum yapmakta, peki 24 Eylül Perşembe 2020 güncel altın fiyatları ne?

Güncel Altın Fiyatları

  • Gram altın haftanın sonuna doğru düşey hareketlerle düşüşe geçti, yüzde 0,59 düşüşle başlayan gram altının satış fiyatı 458,899 lira.
  • Yarım altın yeni güne düşüşle başladı yüzde 0,37 düşüş yaşayan yarım altının güncel satış fiyatı 1510,7 lira.
  • Çeyrek altın haftanın sonuna giderken yeni günde yüzde 0,37 düşüş yaşadı güncel çeyrek altın fiyatı ise 757,3 lira.
  • Cumhuriyet altını da yeni güne yüzde 0,37 düşüşle başladı cumhuriyet altının güncel fiyatı 3009,5 lira.

Altına Yatırım Yapmak Doğru Mu?

Yeni tip Koronavirüs nedeniyle altın kuru epey hareketli özellikle ABD ve Rusya’nın yeni tip Koronavirüs salgını için aşı geliştirmeleri altın kurunu etkiledi. Geçtiğimiz günlerde yapılan geleneksel Hole sempozyumu da akfının durumunu etkiliyor. Vatandaş altına yatırım yapmalı mı merak ediyor, analistler altına yatırım yapmanın riskli olduğunu çünkü dünya üzerindeki pandemi sürecinin altın kurunda riske sebep olduğunu belirttiler. Kısa vadeli yatırımlar için riskli olan altın uzun vadeli yatırımlar için doğru seçim.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP