Altın Fiyatları Düşüyor Mu? Vatandaşın Gözü Altın Kurunda
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Fiyatları Düşüyor Mu? Vatandaşın Gözü Altın Kurunda

Altın Fiyatları Düşüyor Mu? Vatandaşın Gözü Altın Kurunda

Dün gerçekleştirilen geleneksel Hole sempozyumu sonrası altın fiyatları ne durumda? Altına Yatırım Yapılmalı Mı? Analistler altın hakkında ne dedi? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:35
Altın Fiyatları Düşüyor Mu? Vatandaşın Gözü Altın Kurunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son sekiz yılın rekorunu kıran altın düşüşe mi geçiyor? Geleneksel Jackson Hole sempozyumu sonrasında gözler altının üzerinde! Hole sempozyumu sonrası altın düşüşe geçti. Analistler yeni tip Koronavirüs salgınının ikinci dalgası endişesinin altını etkilemesi yatırımcıları riskli duruma sokuyor. Bu hafta altın ons fiyatıyla hareketli girmişti kura fakat dün yapılan Hole sempozyumu sonrası düşüşe geçti. Hatta çeyrek altın güne – 1,06 düşüşle başladı! Vatandaş güncel altın fiyatlarını merak ediyor, işte güncel altın fiyatları…

  • Gram altın yeni güne yüzde – 0.88 düşüşle başladı, gram altının satış fiyatı 468,85 lira.
  • Çeyrek altın ise herhangi bir düşüş ya da artış yaşamadı seyrinde devam etmekte, çeyrek altının fiyatı ise 773,22 lira.
  • Yarım altın yeni güne herhangi bir düşüş ya ds artışla başlamadı seyrinde devam ediyor, yarım altının fiyatı ise 1.546,44 lira.
  • Cumhuriyet altını yeni güne yüzde 0,60 yükselişle başladı, cumhuriyet altının güncel fiyatı ise 3.182,00 lira.

Altına Yatırım Yapmak Riskli Mi?

Yeni tip Koronavirüs salgını sebebiyle altına yapılan yatırımlar analistler tarafınca risk taşımakta, hatta salgının ikinci dalga riski taşıyor olması altın kurunu etkilemekte. Altına yapılan kısa vadeli yatırımlar büyük risk olarak görülüyor fakat uzun vadeli yapılan yatırımlar risk olarak görünmüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP