Altın Fiyatları Ne Olacak Merakla Bekleniyor? 12 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Fiyatları Ne Olacak Merakla Bekleniyor? 12 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Altın Fiyatları Ne Olacak Merakla Bekleniyor? 12 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Yeni güne başlarken vatandaşın gözü her zaman ki gibi altında oluyor, altın fiyatları düşecek mi? Altına yatırım yapılmalı mı? Yatırım Danışmanı Onurcan Bal altın ile ilgili ne dedi? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:14
Altın Fiyatları Ne Olacak Merakla Bekleniyor? 12 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni bir güne başlamamızla birlikte vatandaş altın kurunu incelemeye analistlerin yorumlarını araştırmaya başladı, düğün ve merasimlerin göz bebeği sarı metalin fiyatları ne olacak merak ediliyor. Hole sempozyumu sonrası altında hareketlenmeler görüldü ayrıca Rusya ve ABD’nin yeni tip Koronavirüs salgını için geliştirdikleri aşı altında hareketlenmeye sebep oldu. Vatandaş merak ediyor altına yatırım yapılmalı mı?

Altın Fiyatları Düşecek mi? İşte Bugünün Altın Fiyatları:

  • Gram altın dün güne düşüşle başlamıştı gram altın bugün 468,9 lirayla işlem görüyordu, gram altın yeni güne 0,3 artışla başladı. Yeni gününde gram altın 478,4 liradan işlem görüyor.
  • Çeyrek altın düğünler ve özel günlerde en çok tercih edilen hediyelerden birisi bu yüzden çeyrek altın ayrıca takip edilmekte çeyrek bugün 755 liradan alınıp 770 liradan satılıyor.
  • Cumhuriyet altını fiyatları da merak edilmekte, cumhuriyet altını yeni gününde 3.090, 00 liradan satışa sunulmakta
  • Yarım altın bugün 1510 liradan satılıyor 1541 liradan alınıyor.

Altına Yatırım Yapmak Doğru Mu?

Yatırım danışmanı Onurcan Bal “Yıl içerisindeki ons altın fiyatlarındaki yükselişten destek bulan ve tarihi zirvelerini yenilenen gram altında son haftalarda ons altındaki zayıf görünüme bağlı olarak yükselişlerin hız kestiği söylüyor” açıklamasını yaptı. Analistler altının son sekiz yılın rekorunu kırdığını ifade ettiler, yatırım konusunda ise kısa vadeli yatırımlar için riskli olduğunu fakat uzun vadeli yatırımlar için uygun bir yöntem olduğunu söylediler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP