Altın Fiyatları Yükseliyor! Çeyrek Altın ve Gram Altın Fiyatları Ne Kadar? 27 Ekim Altın Yorumları
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Fiyatları Yükseliyor! Çeyrek Altın ve Gram Altın Fiyatları Ne Kadar? 27 Ekim Altın Yorumları

Altın Fiyatları Yükseliyor! Çeyrek Altın ve Gram Altın Fiyatları Ne Kadar? 27 Ekim Altın Yorumları

Altın fiyatlarındaki yükselişin ardından vatandaşlar fiyatlardaki değişiklikleri yakından takip etmeye başladılar. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki değişiklikleri yakından takip ediyor, düşüş ve yükselişlere göre alım ve satım yapıyorlar. Sabah saatlerinde İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 491,40 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 3.258,00 lira oldu. Peki, anlık ve canlı altın fiyatları ne kadar? İşte güncel altın fiyatları ve yorumlar. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:56
Altın Fiyatları Yükseliyor! Çeyrek Altın ve Gram Altın Fiyatları Ne Kadar? 27 Ekim Altın Yorumları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altın fiyatları, 27 Ekim tarihi itibari ile araştırılan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar değerli madendeki yükseliş ve düşüşleri yakından takip ediyorlar. Altının yükselişinin ardından vatandaşlar fiyatlarda nasıl bir değişikliğin olacağını öğrenmek istiyorlar. Yatırım danışmanı Eda Karadağ konu ile ilgili, ‘Gram altın 483 TL çevresinde zaman zaman ons altına bağlı olarak geri çekilmeler görülüyor. Ancak mevcutta pozisyonlar gram altında korunabilir. Geri çekilmeler ilave alım yönünde değerlendirilebilir.’ dedi. Gram altın an itibari ile liradan –alınıyor ve —liradan satılıyor.

Gram Altın;

Gram altın 495,64 liradan alınıyor ve 495,73 liradan satılıyor.

Çeyrek Altın;

Çeyrek altın bugün 495,73 liradan alınıyor, 808,98 liradan satılıyor.

Yarım Altın;

Yarım altın bugün 1.577,47 liradan alınıyor, 1.617,96 liradan satılıyor.

Cumhuriyet Altını;

Cumhuriyet altını 3.275,00 liradan alınıyor, 3.324,00 liradan satılıyor.

Altın Fiyatları Düşer Mi?

Altın fiyatları konusunda değerlendirmelerini aktaran İslam Memiş, Kovid-19 salgını tedavisine dair gelişmelerin ve jeopolitik risklerin bir miktar yatışmasının ons altın fiyatını baskılayan unsurlar arasında bulunduğuna dikkat çekti. Memiş, ağustos ayının başında reel faiz getirilerindeki düşüklük, Çin ve ABD arasındaki gerilim ve bol likidite gibi nedenlerle altın fiyatlarının rekor seviyeye ulaştığını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP