Altın Rekora Mı Gidiyor! Vatandaşın Gözü Altında, İşte 7 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Rekora Mı Gidiyor! Vatandaşın Gözü Altında, İşte 7 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Altın Rekora Mı Gidiyor! Vatandaşın Gözü Altında, İşte 7 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Yeni bir haftaya başlarken vatandaş güncel altın fiyatlarını araştırmaya başladı, altın yeni haftaya nasıl fiyatlarla başladı? Tam, cumhuriyet, yarım, çeyrek, gram altınları ne durumda? Altın düşüşe geçecek mi? Altına yatırım yapmalı mıyız? Analistler altının durumu ile ilgili ne diyor? Altın ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
Altın Rekora Mı Gidiyor! Vatandaşın Gözü Altında, İşte 7 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni haftaya altın kuru nasıl giriş yaptı vatandaşlar merak ediyor, geleneksel Jackson Hole sempozyumu sonrası altında hareketlenmeler olmuştu bunu üzerine ABD ve Rusya’nın yaptığı aşı açıklamaları sonrası altında tekrar hareketlenmelere devam etti. Vatandaş altın yükselecek mi sorusunun cevabını ararken analistlerden “altın son sekiz yılın rekorunu kırıyor, tekrar rekor kırabilir” açıklaması geldi, işte güncel altın fiyatları…

7 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Gram Altın

Güne dikey yönde başlayan gram altın 462,91 lira ile işlem görmekte, gram alın güne 0.13 artışla başladı.

Çeyrek Altın

Çeyrek altın geçen haftayı 759,50 lira ile kapatmıştı, yeni haftaya 0.37 artışla başlayan çeyrek altın 762,30 lira ile güne başladı.

Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet altın geçen haftayı 3.025,20 lira ile kapatmıştı, yeni güne 0.37 artışla başlayan cumhuriyet altını 3.036,40 lira ile güne başladı.

Altın Düşecek Mi?

Sarı metal ile yatırım yapmak isteyen vatandaşlar merak ediyor “altın fiyatları düşecek mi?”, uzmanlar yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle altına yatırım yapmanın riskli olduğunu belirtiyor. Uzmanlar kısa vadede altına yatırım yapmanın kar sağlamayacağını fakat uzun vadeli bir yatırım yapmanın kazançlı olacağını belirttiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP