Altın Yeni Haftaya Nasıl Başladı?

Altın Yeni Haftaya Nasıl Başladı?

Eylül ayının yeni haftasına giriş yaparken vatandaş altın kurunu merak etmeye başladı, yeni haftada altın fiyatları ne durumda olacak? Altına Yatırım Yapılmalı Mı? Analistler altın hakkında ne dedi? Son sekiz yılın rekorunu kıran altın düşüşe geçer mi? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:56
Altın Yeni Haftaya Nasıl Başladı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eylül ayının yeni haftasına giriş yaptık vatandaşın gözü altın kurunda, yeni haftaya yükselişle başlayan altın haftanın devamında ne durumda olacak merak ediliyor ayrıca düğün ve özel mərasimlerin gözde hediyesi altın düşüşe geçecek mi? Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Hole sempozyumu sonrası altın düşüşe geçmişti fakat ertesi gün ani bir yükseliş yaşamıştı. Dünya üzerindeki salgın krizi altın kurunu da tehdit ediyor, pandemi ile ilgili en ufak gelişme altın kurunu etkiliyor. ABD ve Rusya’nın yeni tip Koronavirüs aşısı ilgili gelişmeler yaşamasının ardından altın yükseliş yaşamıştı peki bugün haftanın başında altın fiyatları ne durumda? İşte güncel altın fiyatları…

21 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Yeni haftaya girmemizle birlikte vatandaş altın fiyatlarını merak etmeye başladı işte merak edilen altın fiyatları:

  • Gram altın haftanın ilk gününe yükselişle başladı, yüzde 0,17 yükseliş yaşayan gram altının satış fiyatı ise 474,742 lira.
  • Çeyrek altın yeni güne yükselişle başladı yüzde 0,58 artış yaşayan çeyrek altın dikkati üzerine toplamayı başardı, çeyrek altının satış fiyatı ise 779,7 lira.
  • Yarım altın haftanın yeni gününe yüzde 0,59 artışla başladı, yarım altının satış fiyatı ise 1557,6 lira.
  • Cumhuriyet altını haftanın ilk gününe her zamanki gibi yükselişle başladı yüzde 0,60 artış yaşayan cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 3103,9 lira.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP