Altında Son Durum Ne İşte Son Gelişmeler ​​​​​​​
  • Finans 365
  • Altın
  • Altında Son Durum Ne İşte Son Gelişmeler ​​​​​​​

Altında Son Durum Ne İşte Son Gelişmeler ​​​​​​​

Altın yatırımcısı şu sıra hop oturup hop kalkıyor. Dolara bağlı olarak değişen altın fiyatları yatırımcıyı belirsizliğe sürüklüyor. Günlük takip edilmesi gereken bu oranlar her gün farklı bir hal alabiliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
Altında Son Durum Ne İşte Son Gelişmeler ​​​​​​​
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Piyasaların Durumu Altını Çok Etkilemektedir

ABD başkanlık seçimleri ve Covid 19 durumlarından dolayı altının bu şekilde dalgalanması normal karşılanıyor. Anlık değişimlerden ziyade uzun soluklu inceleme yapılması datavsiye ediliyor. Altın yüksek değerdeyken alımı yapıldıysa düşmesiyle beraber zarara girildiği düşünülmemelidir. İvmelenme konusunda en net olan yatırım aracı altındır. Bu yüzden altın anlık şekilde düşse de uzun vadede hızla ivmelenen bir pozisyondadır. Dolar kurunda eşik seviye olarak belirtilen 1850 dolar tutarı gözetim altında olmalıdır. Direnç değer denilen bu değerin altı kişileri desteklerken bu değerin 1850 üzerine çıkması sıkıntıya sebep olmaktadır. Açıklamalarda altının anlık değerleri takip edilirken aynı şekilde doların da takip edilmesi gerektiği söylenmektedir.

Altının takibi anlık olarak yapılmalıdır. Yakın tarihte aldığınız altını hemen elden çıkarmak zarar etmenize sebep olabilir. Bundan dolayı soğukkanlılıkla altını elinizdebulundurmaya devam etmelisiniz. Ayrıca güçlü iyileşmenin de olması uzun vadede mümkün. 1850 dolar civarının stabil tutulması güçlü iyileşme göstergesi olduğu gibi güçlü iyileşmeye de sebeptir. Dolardaki düşüş genel olarak iyi olsa da altın için sakıncalı olabilir. Maksimum görülmesi gereken düşüş miktarı 75 dolar olmalıdır. Diğer şekilde yani doların çok düşmesiyle bu defa altın değer kaybedecektir. Bu noktada kimse kar elde edemeyecektir. Altın fiyatları günlük olarak değişmekte olup bu değerler devamlı analiz edilmelidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP