DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Anında 75 Bin TL Almak isteyenVatandaşlarBankaların Önünde Kuyruk Oluşturdu
  • Finans 365
  • Gündem
  • Anında 75 Bin TL Almak isteyenVatandaşlarBankaların Önünde Kuyruk Oluşturdu

Anında 75 Bin TL Almak isteyenVatandaşlarBankaların Önünde Kuyruk Oluşturdu

Anında krediparolasıyla yola çıkanbankavatandaşlariçin çalışmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre herkese 75 bin TL ödenecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
Anında 75 Bin TL Almak isteyenVatandaşlarBankaların Önünde Kuyruk Oluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi almak isteyenvatandaşlar bu sıralar çok gergin. Normalleşme sürecinin başlamaylaberaber esnaflar ve diğer vatandaşlar maddi yönden kendilerini toparlamayaçalışıyor. Uzun zamandır siftah yapamayan esnafnormalleşme sürecine adapte olamamaktan yakınırken diğer vatandaşlar ise borcun gırtlağa dayandığını belirtiyor. Açıklamaya göre Akbank, TEB ve ING Bank’ın vereceği 75 bin TL kredi ile tüm bu sorunlar ortadankalkacak. Vatandaşların faiz oranında dolayı endişelenmesine gerek kalamadı. Faiz oranlarıylaoynamayanbankalar hala sıfırınaltında faiz ile işlem görecek. %0.69 oranında faiz uygulayacağını belirten bankalar Merkez Bankasının vaadini yerinegetirmeye özem gösteriyor. Pandemidolayısıyla kesenin ağzını hayli açan bankalar vatandaşın kimseden borç almasını istemiyor.

Belirlenen Hat Her Gün Vatandaşa Hizmet Verecek

36 vade seçeneğiyle işlem yapacak olan bankalar kişiye özel ödem planı ile vatandaşların gönlünü fethetmeye devam ediyor. İsteyenmüşterilerin banka çalışanlarıyla anında diyaloğageçmesinin önü açıldı. Buna göre ALO Kredi DestekHattı mesai saatleri boyunca vatandaşlarınisteklerine, sorularına cevap verecek. Dileyen vatandaşların aynı hat üzerinden kredi başvuru oluşturmasıdamümkün. Hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğinibelirtenbankalarvatandaşlar için kontenjan konmadığınıaçıkladı. Yapılan açıklamaya göre tek sıkıntı başvuru süreci olabilir. Çünkü kampanya devamlıolmayacak ve belli bir süreden sonrabaşvurularınkapanmasıbekleniyor. Bundandolayıvatandaşların ellerini çabuk tutması burada çok önemli olacak. Şubeden ya da mobil bankacılıktan da kredi başvurusu yapılabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP