Anında Kredi Veren Banka! SMS ile Başvuranlara 35.000 TL Kredi!

Anında Kredi Veren Banka! SMS ile Başvuranlara 35.000 TL Kredi!

Herkesi ilgilendiren kredi fırsatı! Başvuran herkese anında 35 bin TL kredi. Herkes başvuru şartlarının netleşmesini bekliyordu. İşte yeni açıklanan bilgiyle kolayca kredi çekebilmenin yolları. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:59
Anında Kredi Veren Banka! SMS ile Başvuranlara 35.000 TL Kredi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyayı bir anda etkisi altına alan korona salgını mart ayından beridir ülke ekonomisini epey bir negatif yönde etkilemişti. Yaşanan bu zorlu zamanlardan dolayı milyonlarca kişi iş yerlerinde zorlanmaya başladılar. Bazıları kepenk indirmek zorunda kalırken bazıları da işçilerini ücretsiz izne ayırmak zorunda kaldı. Bu süreçte bir çok kurum tarafından farklı farklı tedbirler alındı. Ancak tüm bunlara rağmen bazı yerlerde yeteriz kalınmasından dolayı yeni bir tasarı yayınlandı. Yapılan yeni tasarı ile birlikte başvuru yapan herkes 35 bin TL’ye kadar kredi çekebilecek. Böylece virüs salgın dolayı yaşanan ekonomik sorunların önüne geçmek amaçlanıyor.

35 bin TL kredi için başvurusu onaylanan vatandaşlar çektikleri kredileri 12 ay sonra ödemeye başlayabilecekler. Düşük faiz oranlarının tutulması vatandaşlara büyük bir nefes aldıracak. Böylece virüs salgını ile birlikte iş yeri sahipleri de ceplerini rahatlatabilecek ve iflasın eşiğinde olanlar kendilerini kurtarabilecek. Tüm vatandaşları çok yakından ilgilendiren bu kredilerle herkes ihtiyaçlarını giderebilecek.

12 Ay Sonra Ödeme İmkanı

12 ay sonra ödeme imkanı bulunan kredi binlerce insanın yüzünün gülmesine neden oldu. Kredi onayının ardından tüm ödemeler başvuru sahiplerinin hesaplarına yapıldı. Virüs salgınındaki zorluklar karşısında halkın biraz da olsa rahat etmesini sağlamak için geri ödemeler 12 ay sonraya ertelenecek. 35 bin lira kredi sayesinde vatandaşlar şimdiden rahat bir nefes aldı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP