DOLAR

32,5792

0.28%
EURO

34,6959

-0.2%
ALTIN(gr)

2.489,25

0,21%
BİST 100

%
Anında Ödemeli Kredi Geliyor Vatandaşlar Gelişmeden Hayli Memnun
  • Finans 365
  • Finans
  • Anında Ödemeli Kredi Geliyor Vatandaşlar Gelişmeden Hayli Memnun

Anında Ödemeli Kredi Geliyor Vatandaşlar Gelişmeden Hayli Memnun

Halk Bank yeni dönemde kendi içinde birçok değişikliğe giderken çalışmaların tümünün vatandaş lehine olması dikkatlerden kaçmıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
Anında Ödemeli Kredi Geliyor Vatandaşlar Gelişmeden Hayli Memnun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre banka vatandaşların başvurularını anında değerlendirecek bir siste oluşturup başvuruların yapıldığı gün kredileri vermeyi amaçlıyor. Bu sayede vatandaş fazla beklemeden acil nakit ihtiyacını çözmüş olacak ayrıca banka önlerinde uzun zaman beklememiş olacak. Kredi kampanyalarının tümüne bir anda etki etmeyecek olan bu değişiklik yeni verilecek kredi kampanyası için değerlendirilecek. Yeni verilecek kredi kampanyasının limitleri iki farklı şekilde tasarlanacak. Bunlardan ilk kademsi esnaf ve sanatkâr olan vatandaşı kapsayacak diğerleri ise diğer vatandaşı kapsayacak şekilde tasarlanacak. Buna göre esnaf ve sanatkar için 120 bin TL tutarında bir krediye hükmedilirken diğer vatandaşlara 80 bin TL’ye kadar ödeme yapılacak.

Online Yöntemler Özendirilecek

Ödemeler %1.01 oranında faizle faizlendirilerek vatandaşlara sunulmuş olacak. Bu bağlamda vade seçeneklerini de düzenleyen banka 48 aya kadar vade imkânı sunacak ve bu sayede vatandaşların bütçelerini sarsmadan kredi borçlarını ödeme imkanı verilmiş olacak. Başvurular içinse birçok seçenek oluşturulsa da banka pandemiden dolayı online işlemleri çok çok önemsiyor. Online olarak 7 gün 24 saat başvuru yapma hakkı buluna vatandaşların bu yöntemi benimsemeleri için uğraşılıyor. Ancak online işlemlerde başarılı olamayan vatandaşlar bankalara gelerek yüz yüze danışmanlık alabilecekleri gibi kredi başvurusu da başlatabilecekler. ALO Kredi Destek Hattı da tıpkı banka şubeleri gibi hizmet verecek ve mesai saatleri dahilinde vatandaşı tüm sorularına cevap vererek kredi başvurularını değerlendirebilecek. Başvuruların kısa zamanda duyurulması beklenirken başvuru süresi hakkında net bir açıklama yapılmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP