DOLAR

32,5912

0.34%
EURO

34,8214

0.2%
ALTIN(gr)

2.507,46

0,94%
BİST 100

%
Anneler İçin Tüm Hazırlıklar Tamamlandı Toplamda 8 Bin TL Cepte
  • Finans 365
  • Finans
  • Anneler İçin Tüm Hazırlıklar Tamamlandı Toplamda 8 Bin TL Cepte

Anneler İçin Tüm Hazırlıklar Tamamlandı Toplamda 8 Bin TL Cepte

Devlet anneler için ödeme yapmaya devam ederken yeni zamlar bu ödemeleri oldukça etkiledi. Memurlar için yapılan toplu görüşme sayesinde her vatandaş evine mutlu döndü. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:38
Anneler İçin Tüm Hazırlıklar Tamamlandı Toplamda 8 Bin TL Cepte
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet destek ödemeleri içinde en önemli ve acil olan ödemelere yansıtılan zamlar sayesinde vatandaşlar da rahatlıkla önlerini görebilecek. Alım gücünün hayli yükselmesiyle beraber vatandaş oldukça mağdur oluyor. Her gecen güm artan enflasyon değerleri ise can sıkan bir başka detay oluyor. Bu karmaşa içinde yeni doğum yapan annelerin daha fazla hırpalanmamasını isteyen devlet yeni doğum yapan anneler için desteme paketler çıkartıyor. Çıkarılan bu paketler sayesinde anneler toplamda 8 bin TL ödeme alabilecek ve bu ödemeli devlete geri ödemeyecek. Karşılıksız olan bu ödemelerdeki maksat anne bebeğini rahatlıkla büyütsün ve yine anne iş hayatından kopmasın.

2015 Yılına Çok Dikkat Edilmeli

Ekonomik olarak kadınların varlığı birçok dengeyi değiştirmektedir. Daha farklı ilerde daha fazla çalışabilen kadınlar ülke ekonomisi için çok önemli bir noktalarda Bundan dolayın annelerin gönlünü hoş tutmak devlet8nn ilk vazifesi. Bu bağlamda annelere verilecek olan ilk ödeme doğum patası olacak. Doğum parası annenin doğurduğu çocuğun sırasına göre verilecek. Periyodik olarak verilecek bu ödem için vatandaşların en fazla 2015 yılında doğum yapması gerekiyor. 2015 yılın ve sonrası doğum yapan her kadın bu ödemden yaralanacak. İlk çocuk için 300 TL alacak olan kadınlar 2. Çocuk için 400 TL ve diğer çoklar için 600 TL ödeme alacak ve bu ödemeleri geri ödemeyecek. İş görmezlik ödeneği de kadınlara yeni bir ödeme olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP