DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Annelere Her Ay 440TL Ödeme Yapılacak!! Hemen İnternetten Başvurunuzu Yapın!!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Annelere Her Ay 440TL Ödeme Yapılacak!! Hemen İnternetten Başvurunuzu Yapın!!

Annelere Her Ay 440TL Ödeme Yapılacak!! Hemen İnternetten Başvurunuzu Yapın!!

Süt parası şu zamanlarda emzirme desteği olarak da dikkatleri üzerine çekmektedir. İşte bu konuya dair bütün detaylar haberimizde..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:10
Annelere Her Ay 440TL Ödeme Yapılacak!! Hemen İnternetten Başvurunuzu Yapın!!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet tarafından annelere ve anne olacak adaylara özel olarak birçok destek verilmesi ön plana çıkmaktadır. Pek çok insan tarafından henüz bilinmeyen süt parası desteği gündemde bulunması ile birlikte merak içinde araştırmalara ver verilmiş durumda.

Hem aktif çalışan hem de çalışmayan anneler ve anne adayları için doğum öncesinde ve doğum sonrasında birçok destek fırsatı sunulmaktadır. Özellikle çalışan anne adayları için doğum sonrasında doğum izni gibi destekler verilmektedir. Bu destekler arasında süt parası da önemli faktör olarak nitelendiriliyor.

Süt Parası Desteğinden Yararlanabilirsiniz

Yeni doğum yapan hanımlar için bu destek pek çok umut kaynağı içermektedir. Süt parasından yararlanmak isteyenler için ön görülen bazı şartlar bulunmaktadır. Süt parasından anne adayları sadece bir kere yararlanmaktadır. Bir diğer şart ise SGK’lı olarak bir işte çalışmaktır. Bunun yanı sıra SGK’lı olmasalar bile eşler üzerinden SGK’larının olması önem arz etmektedir.

Süt Parası Desteği Hangi Şartlarda Alınır?

Süt parası desteğinden yararlanmak için bireyin kendisinin veya eşinin SGK’lı olması tek yeterli şarttır. Emekli sandığına tabi tutulan sigortalılar ya da eşleri için süt parası yardımı yapılmamaktadır. Bu şartları sağlayan vatandaşlar süt parası desteği sunulması ile vatandaşa büyük destek sağlamaktadır. Başvuru onayı alındıktan sonra Ziraat şubeleri ya da Ptt şubelerinden ödeneği tahsis edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP