DOLAR

32,3758

0.16%
EURO

34,9832

-0.27%
ALTIN(gr)

2.324,28

0,22%
BİST 100

%
Aracı Kurumların Al Önerisinde Bulunduğu Hisse Senetleri (Güncel Tüm Liste)
  • Finans 365
  • Borsa
  • Aracı Kurumların Al Önerisinde Bulunduğu Hisse Senetleri (Güncel Tüm Liste)

Aracı Kurumların Al Önerisinde Bulunduğu Hisse Senetleri (Güncel Tüm Liste)

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri ile ilgili aracı kurumların önerileri, analizleri ve al önerisi verdiği hisse senetleri. Oyak Yatırım Petkim (petkm) hisseleri için al önerisinde bulundu ve hedef fiyat verdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:20
Aracı Kurumların Al Önerisinde Bulunduğu Hisse Senetleri (Güncel Tüm Liste)
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Aracı kurum olmanın yanında yatırım danışmanlığı da yapan kurumlar düzenli olarak Borsa istanbul’da işlem gören firmaların hisseleri hakkında düzenli olarak rapor, analiz ve görüş yayınlarlar. Finans365 olarak yayınlanan bu rapor ve analizleri sizler için derledik.

KCHOL

Citi Group, Koç Holding hisseleri için al önersinde bulundu ve hafta kapanışını 17.49 fiyatından yapan KCHOL hisseleri için 22.55 fiyatını hedef olarak verdi.

PETKM

Oyak Yatırım, Petkim hisseleri için al önersinde bulundu ve hafta kapanışını 3.43 fiyatından yapan PETKM hisseleri için 5.08 fiyatını hedef olarak verdi.

THYAO

HSBC, Türk Hava Yolları hisseleri için al önersinde bulundu ve hafta kapanışını 11.30 fiyatından yapan THYAO hisseleri için 12.90 fiyatını hedef olarak verdi.

PGSUS

HSBC, Pegasus hisseleri için al önersinde bulundu ve hafta kapanışını 70.90 fiyatından yapan PGSUS hisseleri için 86.60 fiyatını hedef olarak verdi.

EKGYO

Ziraat Yatırım, Emlak Konut hisseleri için al önersinde bulundu ve hafta kapanışını 1.17 fiyatından yapan EKGYO hisseleri için 1.82 fiyatını hedef olarak verdi.

CCOLA

Citi Group, Coca Cola hisseleri için al önersinde bulundu ve hafta kapanışını 34.46 fiyatından yapan CCOLA hisseleri için 42.00 fiyatını hedef olarak verdi.

FROTO

Citi Group, Ford Otosan hisseleri için al önersinde bulundu ve hafta kapanışını 58.75 fiyatından yapan FROTO hisseleri için 74.00 fiyatını hedef olarak verdi.

Aracı kurumların al önerisi verdiği diğer hisse senetlerini aşağıda ki tablo da bulabilirsiniz.

Al Önerisi Verilen Diğer Hisse Senetleri

Aracı kurumların analiz, rapor ve görüşleri sitemiz finans365.com’ da düzenli olarak yayınlanmaktadır. Hisse senetleri piyasaları ile ilgili en güncel gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hisse senetleri piyasaları ile ilgili en güncel gelişmeleri sitemizden ve mobil uygulamalarımız üzerinden takip edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP