Aralık Ayında Otomotiv Markaları Tarafından Yapılan En Uygun Araç Kampanyaları
  • Finans 365
  • Otomotiv
  • Aralık Ayında Otomotiv Markaları Tarafından Yapılan En Uygun Araç Kampanyaları

Aralık Ayında Otomotiv Markaları Tarafından Yapılan En Uygun Araç Kampanyaları

Aralık ayının girmesinin ardından otomotiv sektörü yeni kampanyalarını müşterilerine duyurmaya başladılar. Finans365.com olarak bizlerde en uygun araç kampanyalarını haberimizde derledik.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:03
Aralık Ayında Otomotiv Markaları Tarafından Yapılan En Uygun Araç Kampanyaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enflasyon ile mücadele kapsamında başlatılan kampanyalara otomotiv şirketleri de katılıyorlar. Uygun taksit ve fiyat imkanlarına sıfır otomobil kampanyaları uygulayan araç firmalarından bazıları yüzde 0 faiz seçeneği sunuyor.

Aralık ayında geçerli olacak bu kampanyalardan en dikkat çekici olanları sizler için derledik. İşte Türkiye’de en çok tercih edilen otomotiv firmalarının Aralık ayına özel yapmış oldukları kampanyalar.

EN UYGUN ARAÇ KAMPANYALARI

Renault müştelerine sunduğu kampanyasında binek ve hafif ticari araç modellerinde ÖTV ve KDV indirimine ek olarak sıfır faiz ve 60 bin TL’ye varan ilave indirimler sunuyor. Ayrıca firma bazı en çok tercih edilen modellerinde (Renault Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane Sedan, Megane HB, Captur, Kadjar ve tüm hafif ticari modellerde) sıfır faizle 40 bin TL kredi ve 12 ay vade imkanı sağlıyor.

50 bin TL kredi kullanacak olan müşterilere ise firma 20 ay vade ve yüzde 0.99 faiz imkanı veriyor. Bundan sonraki oranlar ise şu şekilde, maksimum 200 bin TL kredi, 48 aya kadar yüzde 2.29 sabit faiz oranıAyrıca Renault modellerinin bazı versiyonlarında da peşin alımlarda ve en çok 200 bin TL 48 ay vadeli kredi kullanacak müşterilere özel 60 bin TL’ye varan indirim sunuluyor.

Dacia ise müşterilerine ÖTV indiriminin yanında sıfır faiz ve avantajlı faiz oranları ile satış sunuyor. Bir önceki kampanyada olduğu gibi Dacia müşterine 40 bin TL kredi ve 12 aya kadar sıfır faiz imkanı veriyor. 0 bin TL’ye kadar kredi de 20 ay vade ve 0.99 faiz oranıyla veriliyor. Aralık ayında hurda araç teşviki ile birlikte Duster 81 bin 900, Logan MCV 76 bin 900 TL, Dokker 62 bin 500 TL, Lodgy ise 92 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bu kampanyaların dışında ayrıca Temsa Motorlu Araçlar Ocak ayı başına kadar düzenlediği kampanyasında, Mitsubishi Motors’un coupe SUV otomobili Eclipse Cross’u satın alacaklara 50 bin TL’ye varan indirim sağlıyor. Bunun dışında pick-up’ı L200 alacaklara ise yüzde 1 KDV’ye ek 10 bin TL’ye varan indirim sağlanıyor.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP