DOLAR

32,3904

0.21%
EURO

35,0719

-0.02%
ALTIN(gr)

2.324,80

0,24%
BİST 100

%
Artık Düğünlerde Altın Yerine Gümüş Takılıyor!!

Artık Düğünlerde Altın Yerine Gümüş Takılıyor!!

Altın fiyatlarının yükselmesinden dolayı çiftler düğün takısı olarak artık gümüşü tercih ediyor. Gümüşçüler ise ürünlerini altın rengine boyayarak satışa sunmayı tercih ediyorlar. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:30
Artık Düğünlerde Altın Yerine Gümüş Takılıyor!!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi nedeniyle altın fiyatları yükselişte. Altın alamayan kişilere gümüşü altın görünümünde satıyoruz diyen gümüş satıcısı Tülay Bakmaz Küçüktürkmen ’21 yıldır bu işle meşgulüm dolar arttıkça gümüşte artıyor. Altın fiyatları arttıkça gümüşe ilgide bir okadar arttı. Altın alamayanlar gümüş alıyorlar. Hatta sade renk gümüş kullanmak istemeyenler için gümüşü altın rengine boyuyoruz.’ İfadelerine yer verdi.

Beşibiryerdenin Yerini Gümüş Aldı

Gelinlerin beşibiryerde takmak yerine artık gümüş tercih ettiklerini belirten Tülay Bakmaz Küçüktürkmen ‘Gelinler önceden gerdanlıklar takıyorlardı. Hem bu adet geçmişte kaldığı için, hem de altın fiyatları yükselişte olduğu için artık altın tercih nedenleri arasında yer almıyor. Gümüş setler tercih alanları içine yerleşmeye başladı. Yine bu şekilde de talep olursa 22 ayar rengini verip altın görünümün de sunabiliyoruz’ ifadelerine yer verdi.

Gümüş Fiyatlarında da Yükseliş Yaşanıyor

Gümüş fiyatlarında artış yaşandığınılakin altın kadar yükseliş gözlenmediğini anlatan Küçüktürkmen ‘Gümüş fiyatlarında dolara bağlı olarak artış oldu fakat altın kadar tırmanış olmadı. Gümüş ekonomik bir maden olduğu için kullanımı rahat oluyor. Hem sağlık anlamın da hem de ekonomik anlamda elverişli’ sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP