DOLAR

32,5924

0.36%
EURO

34,8718

0.37%
ALTIN(gr)

2.505,00

0,84%
BİST 100

%
ASELSAN İhracat Yaptığı Ülke Sayısını Arttırıyor

ASELSAN İhracat Yaptığı Ülke Sayısını Arttırıyor

Aselsan 2018 yılında 2 milyara yakın ciro elde etti. Aselsan yönetim kurulu başkanı açıklamalar yaptı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:10
ASELSAN İhracat Yaptığı Ülke Sayısını Arttırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ASELSAN 2018 yılında 1 milyar 872 milyon dolar ciro yaptı. ASELSAN yönetim kurulu başkanı Görgün yapmış olduğu açıklamada 2018 yılında 64 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini söyledi.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, Manisa Celal Bayar Üniversitesinin (MCBÜ) Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Milli ve Yerli – Bir idealden gerçeğe ASELSAN” konulu toplantıda açıklamalar yaptı. Görgün ASELSAN hakkında merak edilen konu merak edilen konuların yanı sıra öğrencilere ve akademisyenlere de bilgiler verdi.

Görgün önce konferansta bir sunum gerçekleştirdi. Türkiye’de savunma sanayisinde 45.000 kişinin çalıştığını söyleyen Görgün gerçekten önemli bir atılımları yapabilmemiz için bu sayının 400 bin 500 bin seviyelerine gelmesi gerekiyor. ASELSAN da yabancı çalışan yok çalışan herkes yerli ve Türk sizin gibi mezun olan ve mühendis olan gençlerimiz bu sistemi devam ettiriyorlar.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte elektronik kart konusunu son derece önemli olduğunu söyleyen Görgün elektronik arkasında sürekli güncellenen bir konu siz bir şey geliştiriyorsunuz ve zaman içerisinde sahip olduğunuz için güçler hemen kendini yeniliyor. Bu sayede birincil haberleşme elektronik sistemlerinin başka ülkelerin elektronik harp sistemleri tarafından karıştırılıp işlevsiz bir hale getirilmemeli. Buna karşı da çalışmalar yapıp önlemler almak gerekiyor açıklamalarında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP