DOLAR

32,5433

0%
EURO

35,0014

0.46%
ALTIN(gr)

2.434,52

0,48%
BİST 100

%
Asgari Ücretle Çalışan Vatandaşı Sevindirecek Haber: Asgari Ücretle Çalışanlara Ek Ödeme!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Asgari Ücretle Çalışan Vatandaşı Sevindirecek Haber: Asgari Ücretle Çalışanlara Ek Ödeme!

Asgari Ücretle Çalışan Vatandaşı Sevindirecek Haber: Asgari Ücretle Çalışanlara Ek Ödeme!

Asgari ücretle çalışan vatandaşın yüzünü güldürecek haber geldi! Asgari ücretle çalışan vatandaşlara ek ödeme verilecek, işçiler ve kadın girişimciler bu fırsattan faydalanabilecekler! Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:07
Asgari Ücretle Çalışan Vatandaşı Sevindirecek Haber: Asgari Ücretle Çalışanlara Ek Ödeme!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni tip Koronavirüs salgını sebebiyle vatandaşların ekonomisi olumsuz yönde etkilenmiş durumda bu sebeple devlet vatandaşın maddi olumsuzluklarına karşın birçok maddi destek veriyor. Şimdi de asgari ücretle çalışan vatandaşların yüreğine su serpecek haber geldi, asgari ücretle çalışan vatandaşlar ek ödeme verilecek. Ek ödemelerle ilgili gündeme gelen bir başka konuysa ek ödemelerin asgari ücret tutarında olacağıyla ilgili.

Esnaflara Ek Asgari Ücret Verilecek Mi?

Asgari ücretlilere maddi destek mahiyetinde verilen bu yardım esnaflara verilecek mi merak konusu oldu, sıkıntılı pandemi döneminde esnafların ekonomisi büyük ölçüde olumsuz yönde etkilendi devlet bunu göz önünde bulundurarak esnaflara da destek ödemesi yapacak. Kadın kuaförleri, berberler ve lokanta gibi işletmeler uzun süre kapalı kaldığı için maddi olarak büyük kayıp içerisindeler devlet esnaflara da ek ödeme yardımına bulunacak.

Ne Kadar Ödeme Yapılacak?

Ek ödeme desteğinden yararlanacak vatandaşlar heyecanla ek ödemenin ne kadar olduğunu araştırıyor henüz net bir sayı verilmemiş olsa da ek ödemenin asgari ücret tutarında olacağı söyleniyor. Alınacak bu yardımla iş yerleri kapanan esnaflar ekonomik olarak çok rahatlayacaklar. Pandemi döneminde zor durumda kalıp ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlar bu ek ödeme desteği ile birlikte ihtiyaçlarını karşılayabilecekler, devlet vatandaşa bu dönemde destek olacak birçok projeye imza atmaya devam edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP