DOLAR

32,6018

0.39%
EURO

34,7980

0.17%
ALTIN(gr)

2.506,01

0,89%
BİST 100

%
Ayda 3000 Bin TL Alarak İş Sahibi Olabilirsiniz Davet Devletten Geliyor
  • Finans 365
  • Finans
  • Ayda 3000 Bin TL Alarak İş Sahibi Olabilirsiniz Davet Devletten Geliyor

Ayda 3000 Bin TL Alarak İş Sahibi Olabilirsiniz Davet Devletten Geliyor

Yeni dönemde devlet destek ödemelerinde birtakım değişikliklerin olması gündemde. Buna göre artık devletten ödeme alan vatandaşlar iş sahibi de olacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:36
Ayda 3000 Bin TL Alarak İş Sahibi Olabilirsiniz Davet Devletten Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet zaman zaman kurumlarıyla ortaklaşa çalışmalar yürütebiliyor. Tek başına halledilmeyecek işler devletin değişik kurumlarıyla anında halledilebiliyor. Devlet yeni dönem İŞKUR ile anlaşma sağlayarak vatandaşları iş sahibi ederken destek ödemesinden de mahrum etmeyecek. Yapılması planlana ana eylem destek ödemesi vermek olduğunda geriye kalan meslek edindirme çalışmaları tamamiyle geliştirilen yeni bir teknik. Bu sayede vatandaşlar aldıkları ödemeleri daha tutumlu harcayabilecek. Ödemelerin günlük yapılması planlanıyor. Günlük ödemeler vatandaşın lehine bir uygulama olarak görülüyor. Günlük ihtiyaçlarını karşılamak için 1 ay beklemeyecek olan vatandaş destek ödemesi için inanılmaz heyecanlı. Şimdiden başvuruların erken açılması için talepler arttı.

İŞKUR Kayıtlarınızı Kontrol Edin

Yapılan açıklamaya göre günde 100 TL alacak olan vatandaşlar ayın 30 çeken günlerinde 3000 31 çeken günlerinde ise 3100 TL ödeme alınacak. Bu esnada İŞKUR vatandaşların seçtikleri alanlarda vatandaşlara eğitim vermeye devam edecek. Verilecek olan ödeme banka hesaplarına yatmayacak. İmza karşılığında ders görülen kurumdan çıkarken destek ödemesi alınacak. Bundan dolayı derslere aralıksız katılmak önemli. Yoksa ödemeniz eksik kalacak. Buna ek olarak ödeme için başvuruda bulunmanın yaşı 18’den 15’e düşürüldü. Bu sayede herkes kolaylıkla iş sahibi olabilecek. Türk vatandaşı olmak ya da mavi kart taşımak başvuru için çok çok önemli. Daha önceden girişimcilik belgesi almak bu ödeme için önemli olmayacak. Ama İŞKUR2a kayıtlı olmak önemli bir detay olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP